Bomann GB 7246 fehér fagyasztószekrény
Cikkszám: 4004470772463
  • Helytakarékos hűtési megoldás: Kis fagyasztónk 34 literes hasznos kapacitást biztosít, elegendő helyet biztosítva a fagyasztott élvezetek számára - ideális irodákhoz és kempinges kalandokhoz!
  • Suttogóan halk működés: A mindössze 39 dB-es működési zajnak köszönhetően mini fagyasztónk nem zavarja meg a nyugalmat. Élvezze a kívánt hidegséget bosszantó hangok nélkül
  • Jeges teljesítmény: Lenyűgöző, akár -18 °C-os hűtési képességével mini fagyasztónk frissen és mélyen fagyasztva tartja az ételeket
  • Intelligens kialakítás: Kompakt mini fagyasztónk nemcsak stílusos fehér felülettel rendelkezik, hanem eltávolítható üvegpolccal és kényelmes jégkockatálcával is rendelkezik
  • Garantált rugalmasság: A kis mini fagyasztó cserélhető ajtópántja és állítható lábai lehetővé teszik az egyéni testreszabást az Ön igényeinek megfelelően. Tökéletes bármilyen helyre!

Fedezze fel a fagyasztás szabadságát a Bomann® Small Freezer 34L fagyasztóval - tökéletes társ azok számára, akik frissen és mélyen fagyasztva szeretnék tartani ételeiket. Kompakt kialakításával és lenyűgöző funkcióival ez a mini fagyasztó nemcsak helyet takarít meg otthonában, hanem gazdagítja mindennapi életét is.

A 34 literes hasznos kapacitással ez a kis fagyasztó elegendő helyet biztosít a különféle fagyasztott élvezetek számára. Akár az irodában, akár kempingezés során használja, tökéletes arra, hogy kedvenc ételeit és harapnivalóit optimális állapotban tartsa. Soha többé nem kell kompromisszumot kötnie az élvezet terén.

Ennek a fagyasztónak az egyik fénypontja a jeges teljesítmény. Lenyűgöző, akár -18 °C-os hűtési képességével frissen és mélyen fagyasztva tartja az ételt. Biztos lehet benne, hogy a hús, a hal, a gyümölcsök, a zöldségek, a fagylalt és más finomságok tökéletesen megmaradnak. Használja a készletek készletezésére vagy a maradék ételek tárolására. Ezzel a mini fagyasztóval Ön irányíthatja konyháját és étkezésének megtervezését.

Ennek a kompakt fagyasztónak az okos kialakítása örömmel fogadja Önt. Stílusos fehér felülete modern esztétikát kölcsönöz, amely zökkenőmentesen beleolvad bármely konyhába vagy helyiségbe. A levehető üvegpolc rugalmas ételelrendezést és könnyű tisztítást tesz lehetővé. A kényelmes mellékelt jégkockatálcának köszönhetően pedig mindig készen áll a frissítő italokra.

A rugalmasság kulcsfontosságú ennél a mini fagyasztónál. Az ajtópánt cserélhető, így személyre szabhatja az egyéni igényeinek megfelelően. Az állítható lábak optimális stabilitást biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen felületre helyezi. A fagyasztót könnyedén használhatja bármely helyiségben, és pontosan oda helyezheti, ahová a legjobban illeszkedik.

Ami igazán megkülönbözteti ezt a fagyasztót a versenytársaktól, az a suttogóan csendes működése. A mindössze 39 dB-es működési zaj nem zavarja meg a nyugalmat vagy a szoba hangulatát. Élvezze a kívánt hidegséget anélkül, hogy kellemetlen hangok zavarnák. Összpontosítson arra, ami a legfontosabb, és tapasztalja meg a problémamentes hűtést.

A Bomann® Small Freezer 34L fagyasztóval egy kis kényelmet visz az életébe. Mondjon búcsút a helyszűkének és a nem megfelelő hűtésnek. Fedezze fel annak örömét, hogy mindig elegendő készlete van anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőség terén. Hagyja, hogy ez a mini fagyasztó elrepítse Önt a praktikus és stílusos fagyasztás világába.

48 895 Ft Alap ár
+
-
48 895 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>