Bosch BCH86PET1 rúdporszívó
Cikkszám: 4242005219698

Kisállatbarátoknak. Vezeték nélküli, nagy teljesítményű ProAnimal Brush szívófejes készülékünkkel akár 30% -kal gyorsabb tisztítás érhető el. *

  • ProAnimal szívófej: ideális háziállat-tulajdonosok számára, minden padlótípushoz - extra forgókefével az állatszőrökhöz.
  • Professzionális tartozékkészlet: maximális rugalmasság a mellékelt tartozékoknak köszönhetően.
  • SmartSensor Control: érzékelővel szabályozott teljesítmény a folyamatos hatékonyságért.
  • RotationClean: gyors és egyszerű szűrőtisztítás – nem kell mosni a szűrőt.
  • Parkolóállás-funkció: mindig kéznél van, könnyen tárolható és tölthető.

ProAnimal szívófej

Performance
Kisállattulajdonosok számára, a gyors takarításért.

A házi kedvencek szőrét általában nehéz eltávolítani. A nagy hatékonyságú, különlegesen kialakított szívófej azonban tökéletes a kisállat-tulajdonosok számára, mert intenzív tisztítást végez, legyen bármilyen típusú padlóról is szó. A speciális forgókefe egy pillanat alatt összegyűjti az állatszőrt.

Professzionális tartozékkészlet

Comfort
Maximális rugalmasság a mellékelt tartozékoknak köszönhetően.

Minden házban vannak nehezen hozzáférhető helyek. A készlet tartalmaz egy szívócsövet, egy vállpántot, egy kárpitfejet, egy résszívót és egy rövid fogantyút (opcionális). Ezek segítségével minden nehezen elérhető hely, speciális kárpitozás, az összes sarok és az autó is könnyedén tisztára varázsolható.

SmartSensor Control

Performance
Mindig kiemelkedő teljesítmény.

Mindig a legjobbat akarja? A SmartSensor Control folyamatosan felügyeli a porszívót, hogy az mindig az optimális szinten működjön. A LED-kijelző figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell tisztítani, mivel csökkent a szívóerő. A mindig kiemelkedő teljesítményért.

RotationClean

Hygiene
Gyors és egyszerű szűrőtisztítás.

A szűrő mosására néha nehezen szánjuk rá magunkat. A RotationClean segítségével könnyen megy a szűrőtisztítás. Egyszerűen csak vegye ki a portartályt, és tekerje el a piros tárcsát. Az összes por és kosz kijön anélkül, hogy érintkezni kellene vele. A szűrő mosás nélkül is tiszta lesz.

Parkolóállás-funkció

Comfort
Könnyen tárolható ott, ahol szükség van rá.

A porszívó bárhol tárolható, nem szükséges külön helyet keresni neki. A parkolóállás-funkciónak köszönhetően képes önállóan is megállni, ami megkönnyíti, hogy szünetet tartsunk a porszívózásban. Mindig kéznél van, és bármelyik konnektornál tölthető.

EasyClean kefe

Hygiene
A forgókefe könnyen és gyorsan tisztítható.

Időnként meg kell tisztítani a forgókefét. Azonban ez nem tart sokáig. A forgókefe gyorsan és szerszám nélkül levehető, és a kefén levő szőrt nagyon könnyű eltávolítani. Így könnyen visszatérhet a munkavégzéshez.

109 105 Ft Alap ár
+
-
109 105 Ft
Cofidis
5 948 Ft X 24Hó THM: 29,99% Önrész: 0 Ft
További hitel ajánlataink
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>