Bosch BGC21HYG1 porzsák nélküli porszívó
Cikkszám: 4242005284580

Erőteljes, zsák nélküli porszívó kompakt kialakításban, nagy portartóval a gyorsabb tisztítás érdekében.

  • 10 év motorgarancia *: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.
  • Power AirCycle technológia: a háromszoros légáramlásnak és a nagy teljesítményű Bosch motornak köszönhetően nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít.
  • UltraAllergy (ULPA) szűrő: a legjobb Bosch filtertechnika – különösen allergiában szenvedők részére.
  • Teljesítményszabályozás: optimális eredmény bármely padlótípuson, pontos teljesítményszabályozással és briliáns motorkezeléssel.
  • Kettős szűrés: két szűrő a még tisztább elszívott levegőért és a porgyűjtő higiénikus kiürítéséhez

10 év motorgarancia

Quality
Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás

Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát*.

Power AirCycle Technológia

Performance
Nagyobb tisztítási hatékonyság akkor is, ha a portartály megtelik.

Nagy teljesítmény akkor is, ha a portartály megtelik? A Power AirCycle technológiával és a Bosch Motor technológiával ez lehetséges. A pontosan kiszámított ciklon és az optimális vezetett levegő háromszor kering a portartályban, és erőteljes centrifugális erő választja el a port a levegőtől.

UltraAllergy higiéniai szűrő

Hygiene
Prémium Bosch szűrő a különösen tiszta levegőért.

A kiváló levegőminőség kiemelkedően fontos az allergiában szenvedők részére. A mosható UltraAllergy szűrő eltávolítja az allergének, finom porrészecskék és baktériumok 99,99% -át, és megakadályozza, hogy az elszívott levegővel visszakerüljenek a helyiségbe.***** A kibocsátott levegő tisztább a ház normál levegőjénél.

Kettős szűrés

Hygiene
Tisztább levegő és higiénikus kezelés két szűrővel.

Dupla higiénia két szűrővel, az egyik a porvédő doboz alatt, a másik a készülék hátulján, hogy tisztább legyen a kiáramló levegő otthonában. A legjobb az egészben, hogy az okos kialakításnak köszönhetően teljesen tisztíthatja a portartályt anélkül, hogy hozzá kellene érnie a szűrőhöz - a még higiénikusabb karbantartás érdekében.

EasyClean rendszer

EasyToClean
A portartály tisztítása egyszerűbb.

Porszívózáskor fontos a kényelmes kezelés. EasyClean rendszerünkkel sokkal könnyebb tisztítási élményt kap. A porgyűjtő egy gombnyomással eltávolítható, anélkül, hogy elveszítené a port. Kerek alakú kialakításának köszönhetően a portartály könnyebben tisztítható, mert a szennyeződések nem tudnak beszorulni a sarkokba.

Egyszerű tömlő tárolás

EasyToUse
Egyszerű, helytakarékos tömlőtárolás.

A porszívó tárolása helyet foglal. De közel sem annyit, mint régen! Az egyszerű tömlőtároló megoldásnak köszönhetően a tömlő szorosan rögzíthető a készülékhez, így helyet takaríthat meg. Tökéletes tároláshoz kis területen, például szekrényben.

66 497 Ft Alap ár
+
-
66 497 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>