Bosch BGS41PET1 porzsák nélküli porszívó
Cikkszám: 4242005202300

A kisállatok szerelmeseinek: gyorsabb állatszőr felszedés** az AirTurbo Plus szívófejnek köszönhetően. ProAnimal porszívó higiénikus SelfClean szívófej funkcióval.

  • 10 év motorgarancia *: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.
  • SmartSensor vezérlés: szenzorvezérelt teljesítmény a folyamatosan nagy teljesítmény érdekében.
  • EasyClean rendszer: a portartály erőfeszítés-mentes eltávolítása és tisztítása.
  • HEPA higiéniai szűrő: hatékony szűrés a tisztább kibocsátott levegőért. Mosható. Nincsenek pluszköltségek.
  • Ergonomikus kialakítás: A könnyű hordozáshoz, kezeléshez és tároláshoz.

10 év motorgarancia

Quality
Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás

Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát*.

SmartSensor vezérlés

Performance
Folyamatosan nagy teljesítmény.

Mindig a legjobb eredményt szeretné? A SmartSensor Control folyamatosan figyeli a porszívót, hogy az az optimális szinten működjön. A LED-kijelző jelzi, amikor a szűrőt meg kell tisztítani, mivel anélkül csökkenne a teljesítmény.

EasyClean rendszer

Hygiene
Könnyen tisztítható portartály.

A kényelmes kezelés fontos a porszívózás során. Az EasyClean rendszerünk jelentősen megkönnyíti a takarítást. A portartály eltávolítása egyetlen gombnyomással történik, anélkül hogy a legkevesebb por is kijönne. A kerek kialakításának köszönhetően a portartály sokkal könnyebben tisztítható, mert a por nem ragad bele a sarkokba.

HEPA higiéniai szűrő

Hygiene
A kibocsátott levegő tisztább a szoba levegőjénél.

Hiszünk abban, hogy fontos a jó levegőminőség. A HEPA szűrőnek köszönhetően a készülék által kibocsátott levegő tisztább, mint a szoba levegője. A finom porszemcsék, baktériumok és szennyezőanyagok 99,95%-át kiszűri, így ideális az allergiában szenvedők számára.***** A mosható szűrő miatt nincsenek pluszköltségek. ***** A mérés DIN EN 60312-1:2017 alapján történt

Ergonomic design

Könnyű kezelhetőség az ergonómikus kialakításnak köszönhetően.

Az ergonomikus kialakítás fontos a porszívózás során. A funkcionális és esztétikus kialakítás kényelmes kezelést biztosít hordozás, porszívózás és tárolás közben. Az ergonómikus kialakítás és a nagy porállóság miatt a tisztítás nagyon egyszerűvé válik az Ön számára.

104 914 Ft Alap ár
+
-
104 914 Ft
Cofidis
5 720 Ft X 24Hó THM: 29,99% Önrész: 0 Ft
További hitel ajánlataink
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>