Bosch MC812M844 robotgép
Cikkszám: 4242005109340

Könnyű és intuitív a tökéletes eredmény elérése a SmartTool eszközérzékelés segítségével

  • Extra erős, 1.250 W-os motor nagy mennyiségek és bonyolult ételek könnyű elkészítéséhez.
  • Több mint 50 funkció: reszelés, vágás, őrlés, aprítás, keverés és még sok más - a sok tartozéknak köszönhetően, mint például a keverő, az aprító és a különféle pengék, például a MultiLevel6 kés.
  • XXL méretű, 3,9 literes keverőtál nagyobb mennyiségekhez.
  • Sebességbeállítás és impulzusfunkció a tökéletes eredményekért
  • Praktikus tárolás: a tartozékok a keverőtálban tarthatóak.

Extra erős motor

Performance
Tökéletes eredmény nagyobb mennyiségek esetén is.

Vannak receptek, amiket nem egyszerű elkészíteni. Az extra erős motor segítségével nagy mennyiségeket is könnyedén feldolgozhat, és a kelt tészta dagasztása sem jelent kihívást.

Több mint 50 funkció

Versatility
Több mint 50 funkció a tartozékoknak köszönhetően.

Konyhai mindenesre volna szüksége, amivel egy sor más készüléket helyettesíthet? Szeleteljen zöldséget, reszeljen sajtot, aprítson diót, készítsen turmixot, dagasszon tésztát gyaluljon káposztát, daráljon kávét, aprítson fűszernövényeket egy készülékkel.

XXL tál

Capacity
XXL méretű keverőtál és turmixfeltét nagyobb mennyiségekhez.

Akár 1,5 kg-nyi kelt tésztát is elkészíthetünk a 3,9 l-es tálban. Az 1,5 liter térfogatú, kiváló minőségű, tritán turmixfeltétben könnyedén készíthetünk smoothie-kat és koktélokat.

Optimális beállítások

ExcellentResults
Optimális beállítások minden feladathoz.

A fokozatmentes sebességszabályozásnak és az impulzusfunkciónak köszönhetően még az olyan nehéz feladatokkal is könnyedén megbirkózik, mint például a jégaprítás.

Praktikus tárolás.

Design
A tartozékokat a keverőtálban lehet tárolni.

Nincs kell többé keresgélni a tartozékokat! A tartozékokat tálban tárolhatja, ami nemcsak helytakarékos, de így mindig kéznél lesznek a tartozékok. Az intelligens jelölésekkel könnyű és gyors a tartozékok felszerelése. Még a legkisebb konyhában is elfér.

Könnyű tisztítás

Hygiene
Könnyű tisztítás a mosogatógépben mosható tartozékoknak köszönhetően.

A sütés-főzés utáni rendrakás és mosogatás általában sok időt vesz igénybe. A kompakt robotgép tartozékai azonban szinte kivétel nélkül mosogatógépben moshatók, ami sok időt takarít meg.

1 literes turmixfeltét

Performance
Készítsen friss smoothie-kat a turmixfeltéttel.

A friss turmixok mindennapos elkészítése időigényes lehet. Mostantól azonban nem így lesz. Az 1 literes, praktikus turmixfeltét segítségével könnyedén készíthet ízletes smoothie-kat vagy mártásokat. Utána pedig egyszerűen beteheti a turmixgépet a mosogatógépbe.

1 literes turmixfeltét

Performance
Készítsen friss smoothie-kat a turmixfeltéttel.

A friss turmixok mindennapos elkészítése időigényes lehet. Mostantól azonban nem így lesz. Az 1 literes, praktikus turmixfeltét segítségével könnyedén készíthet ízletes smoothie-kat vagy mártásokat. Utána pedig egyszerűen beteheti a turmixgépet a mosogatógépbe.

Univerzális aprító

ExcellentResults
Fűszernövények, hús, sajt, zöldség, gyümölcs aprítása.

Szeret friss alapanyagokból főzni, de lehetőleg minél kevesebb erőfeszítéssel? Az univerzális aprító ideális kis mennyiségű fűszernövény, hús, sajt, zöldség és gyümölcs egyszerű és gyors aprítására. Nincs szükség további felszerelésre, és alapanyagai pillanatok alatt elkészülnek.

Biztonságos használat

Safety
Nagyobb stabilitás és biztonságosabb felhasználás a tapadókorongos rögzítőlábaknak köszönhetően.

Ez a készülék nem fog megcsúszni a munkafelületen. A tapadókorongos rögzítőlábak extra stabilitást és maximális biztonságot nyújtanak.

Multifunkciós kés

ExcellentResults
Gyorsan aprítva, tökéletesen keverve, tökéletes eredményekkel.

A multifunkcionális késnek köszönhetően folyamatosan élvezheti a tökéletes aprítási eredményeket és az ízletes ételeket.

Intelligens eszközérzékelés

ExcellentResults
Az intelligens eszközérzékelő automatikusan beállítja a megfelelő sebességet.

Nem biztos abban, hogy az alapanyagokat milyen sebességgel kellene feldolgozni? Nem számít, milyen tartozékot használ, a kompakt robotgép gondoskodik a megfelelő sebességbeállításról. Ráadásul a színkódolás nyújt segítséget abban, hogy a tartozékokat a megfelelő meghajtókra csatlakoztassa.

87 452 Ft Alap ár
+
-
87 452 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>