Facebook
Bosch MFW68660 húsdaráló
Cikkszám: 4242002772332

Az erőteljes húsdaráló minden napra a gyors és megbízható feldolgozáshoz, több mint 20 funkcióval - tökéletes eredmény minden alkalomra

  • Erős motor nagy, 2200 W-os pillanatnyi csúcsteljesítménnyel: egyenletesen feldolgozott hús a lehető legrövidebb idő alatt.
  • Nagy mennyiségek: kiváló teljesítmény nagy mennyiségű étel rövid idő alatt történő feldolgozására.
  • "Hátramenet" funkció: megbízható segítség az elakadt élelmiszerek kiszabadításához
  • Szeletelő- és reszelőfeltét: kényelmes reszelés, darabolás vagy aprítás.
  • Kolbásztöltő: a friss házikolbász elkészítésének könnyű módja.

Erős motor

Performance
Tökéletes eredmény pillanatok alatt.

Tökéletes eredményt szeretne még nehezen feldolgozható alapanyagok esetén is? Az extra erős motornak és a magas pillanatnyi csúcsteljesítménynek köszönhetően a készülék egyenletesen és nagyon gyorsan darál. Így több ideje marad más dolgokra.

Nagy mennyiségek

Performance
Nagy mennyiségek egy pillanat alatt.

Időnként nagy mennyiségű húst kell feldolgozni rövid idő alatt. A kiváló minőségű húsdaráló a nagy mennyiségek rövid idő alatt történő darálásának mestere. A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a ProPower nagyon gyorsan és megbízhatóan dolgozik.

"Hátramenet" funkció

Performance
Egy gombnyomással távolítsa el az elakadt ételt.

Szívós alapanyagok darálásakor a húsdaráló eltömődhet. Ilyenkor segít a "Hátramenet" funkció, ami segít kiszabadítani az elakadt darabot.

Szeletelő- és reszelőfeltét

Versatility
Segítség az ételek széles skálájának elkészítésében.

Bátran vágjon bele munkaigényes ételek elkészítésébe is! A szeletelő- és reszelőfeltét segítségére lesz. Korlátlan mennyiségű alapanyagot szeletelhet, vághat vagy reszelhet. Különféle alapanyagokhoz, például zöldségekhez, gyümölcshöz, sajthoz, diófélékhez vagy csokoládéhoz.

Kolbásztöltő

Versatility
Ezek a kolbászok frissebbek, mint amit a hentesnél kap.

Kápráztassa el vendégeit egyedi fűszerezésű, friss házikolbásszal! A kolbásztöltő tartozék segítségével számtalan csirke-, marha-, sertés- vagy vegetáriánus kolbászvariációt készíthet. A

Kebbe tartozék

Versatility
A különbség a formában van.

Akkor is készíthet kebbét, ha nincs sok ideje. A kebbekészítő tartozékkal gyerekjáték lesz a művelet.

Passzírozó/gyümölcsprés

Performance
A friss gyümölcs- és zöldséglevek előállításának hatékony módja.

A házi paradicsomlé előállítása általában fáradságos művelet. A passzírozó segítségével azonban könnyedén készíthet egészséges zöldség- és gyümölcsleveket. Ez a tartozék gyümölcsöktől a puha zöldségekig mindent lédús alapanyagot hatékonyan passzíroz.

Rozsdamentes acél lyuktárcsa

Quality
Különböző lyuktárcsák különböző finomságú daráláshoz.

Minőség, amiben megbízhat. A rozsdamentes acél tartós, kevés karbantartást igénylő anyag. Higiénikus, sima felületű és könnyen tisztítható, így a legjobb választás húsdarálók lyuktárcsáinak gyártásához.

Lyuktárcsák tárolása

Comfort
Stílusos kialakítás beépített tárolóhellyel.

Nem kell többé a lyuktárcsákat keresgélni, mert kényelmesen tárolhatja azokat a beépített tárolófiókban, hogy mindig kéznél legyenek.

Magas felhasználói biztonság

Safety
Stabil kialakítás

Az a húsdaráló, amelyik elmozdul a munkafelületen, veszélyforrást jelenthet. A gumilábaknak köszönhetően ez a húsdaráló biztonságosan ül a munkalapon.

Tartósság

Német minőségi előírások a megbízhatóságért és a hosszú élettartamért.

Egy húsdarálónak jó minőségűnek kell lennie, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson még komoly terhelés esetén is. Ez a húsdaráló megfelel a Bosch márkanév által megkövetelt magas német minőségi előírásoknak. Sok-sok éven keresztül garantálja a megbízhatóságot és a műszaki tökéletességet.

Könnyen kezelhető

Comfort
Könnyen kezelhető a praktikus fogantyúnak köszönhetően.

A munkalapon vagy a konyhában gyakran nincs elég hely. A praktikus hordozófogantyúval egyszerűen mozgathatja a darálót, amikor szükség van rá. Vagy gyorsan elteheti. Ami több helyet biztosít más eszközöknek.

87 312 Ft Alap ár
+
-
87 312 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>