Bosch MSM6M623 botmixer
Cikkszám: 4242005346776

Kiemelkedő teljesítmény a gombtól a pengéig

  • A legjobb összetevők tökéletesen összekeverve: Készüljön fel az ételkészítés új szintjére.
  • Performance drive F1000 léghűtéssel: Kevesebb túlmelegedést biztosít – 10 év motorgaranciával*.
  • Dinamikus sebességszabályozás: Intuitív, egykezes sebességszabályozás extra nagy karral.
  • A világ első kerámia csatlakozója: A motor teljesítményét elhasználódás nélkül továbbítja a késekhez.
  • QuattroBlade System Pro: Az áramlásfokozó botmixerfej optimális áramlást biztosít a tökéletes keverési eredmények érdekében.

Gomb a penge teljesítményéhez

Tökéletesen keveredik

Az ErgoMaster Series 6 botmixerekkel megtapasztalhatja a legkényelmesebb és leghatékonyabb módját annak, hogy csodálatos ételeket készítsen. Az innovatív és intuitív sebességszabályozástól a kiváló pengetechnológiáig. Készüljön fel a főzési élmény új szintjére, és fedezze fel a gyors és hatékony turmixolást. A léghűtéses, nagy teljesítményű motor teljesítménye egyenletesen továbbítódik a késekhez.

Performance drive F1000

Léghűtéses motor a túlmelegedés csökkentése érdekében.

Az ErgoMaster botmixer nagy teljesítményű léghűtéses motorjával kiemelkedő turmixolási teljesítményt nyújt. Az innovatív motorhűtés kevesebb túlmelegedést biztosít – a hosszabb üzemidő érdekében. Segítségével könnyedén elvégezhet bármilyen turmixolási, aprítási vagy dagasztási munkát, még a legkeményebb összetevők esetén is. A Bosch 10 éves motorgaranciája biztosítja a készülék hosszú távú élvezetét. * Jótállási feltételek a www.bosch-home.com/10-years-motor-warranty oldalon

Dinamikus sebességszabályozás

Állítsa be a sebességet a markolattal.

Az egykezes kezelés soha nem volt még ilyen kényelmes: Minél erősebb a fogás, annál nagyobb a sebesség. Nem csak egyszerű és intuitív, hanem kényelmes is. Az extra nagy kart egykezes használatra tervezték. Teljes mértékben szabályozhatja a sebességet több ujjal vagy csak hüvelykujjal. Ez a rugalmasság megkönnyíti a jobb- és balkezesek számára a megfelelő sebesség beállítását.

Kerámia csatlakozás

Innovatív csatlakozás a kiválóan hosszú élettartam érdekében.

Az innovatív kerámia csatlakozó technológia éveken át kiemelkedő teljesítményt biztosít. A kiváló anyagtulajdonságoknak köszönhetően a kerámia csatlakozó elhasználódás nélkül továbbítja a motor teljesítményét a pengéknek – ellentétben a hagyományos műanyag tengelykapcsolókkal. Ez egyenletes és megbízható teljesítményt biztosít minden kulináris feladatához. Kopásállóságának köszönhetően pedig hozzájárul a nagyobb fenntarthatósághoz is.

QuattroBlade System Pro

Az áramlásfokozó botmixerfej a legjobb Bosch teljesítményhez.

Maximalizálja az ízt és élvezze a kiemelkedő eredményeket a QuattroBlade System Pro segítségével. Az áramlásfokozó botmixerfej speciális kialakítása biztosítja az összetevők optimális áramlását a kések felé a hatékony vágás érdekében. Ugyanakkor az áramlásfokozók csökkentik a szívást a szabályozottabb keverés érdekében – megszakítások és fröccsenés nélkül. A négy extra éles rozsdamentes acél pengével kombinálva a legjobb Bosch teljesítményt tapasztalhatja meg: sima állag és könnyű keverés még a legkeményebb összetevők esetén is.

Aprítóval, a habverővel és a ProPuree-val együtt

Versatility
Házi készítésű ételek - aprító, habverőgép és és pürésítő feltét.

Három extra tartozék a különböző feladatokhoz. Aprítson fűszernövényeket, diót, hagymát, sajtot. Verje fel a tojásfehérjét, a tejszínhabot, vagy keverje össze a könnyű süteménykeveréket a habverővel. A pürésítő feltéttel krumpli- vagy zöldségpürét készíthet.

Praktikus keverő-/mérőpohár

Comfort
Praktikus mérőpohár mixeléshez és méréshez.

Gyakran készít kisebb adagokat? A praktikus keverő-/mérőpohárral kimérheti az összetevőket, és közvetlenül a pohárban mixelheti össze a kisebb mennyiségeket. Ezzel időt lehet megtakarítani.

Kattanó szerkezet

EasyToClean
Oldja ki keverőszárat egyetlen kattintással.

A tisztítás csak néhány másodpercig tart. Használat után egyetlen kattintással oldja ki a keverőszárat. Ezután gyorsan és könnyen elmoshatja folyóvíz alatt vagy mosogatógépben.

Puha tapintású markolat

Ergonomikus kialakítás és szilárd markolat a könnyű kezelésért.

Tapasztalja meg a kényelmes kezelést turmixolás közben. A szilárd fogás és a biztonságos keverés érdekében az ErgoMaster csúszásmentes, puha tapintású fogantyúval rendelkezik. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kezed nem fárad el és nem csúszik el. Egyszerűen élvezze a tökéletes keverési eredményt erőfeszítés nélkül.

Bekapcsolási zár

Bekapcsolási zár: Könnyű feloldás és intuitív kezelés – kéz a kézben.

Ez az elképesztően egyszerűen használható feloldó mechanizmus csak akkor engedi el az erőt, ha biztonságosan a kezében tartja az ErgoMastert. Mint az egész készülék, ez is egykezes működtetésre készült. A bekapcsolási zár a vezérlőkarba van beépítve, és könnyen kinyitható mutató- vagy hüvelykujjával. Kioldás után a vezérlőkar megnyomásával elkezdheti a sebesség beállítását. A biztonsági kiadás biztosítja, hogy ne történjen véletlen indítás.

10 év motorgarancia

Bosch motortechnológia 10 év garanciával.

Élvezze az erőteljes, megbízható és tartós teljesítményt a Bosch konyhai készülékekkel. Több mint 70 éves szaktudással biztosítjuk, hogy készülékeink ne csak a legjobb eredményeket nyújtsák, hanem hosszú élettartamúak is legyenek. Ezért biztosítunk 10 év ingyenes motorgaranciát. Jótállási feltételek a www.bosch-home.com/hu/promociok/10evmotorgarancia oldalon.

40 932 Ft Alap ár
+
-
40 932 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>