FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal, 2 db (fekete és rózsaszín)
Cikkszám: 6973734202368

FairyWill FW-508 szónikus fogkefék hegykészlettel és tokkal (fekete és rózsaszín)

Egészséges, káprázatosan fehér fogakról álmodik? Van valami kifejezetten az Ön számára! A FairyWill FW508 szónikus fogkefe percenként akár 40 000 frekvencián kelt rezgéseket, és 5 üzemmód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítővel és hosszú élettartamú akkumulátorral is rendelkezik, amely akár 30 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel. A készlet 2 FairyWill FW-508 fogkefét, egy tokot és cserehegyeket tartalmaz. Ajándékozzon egy fogkefét egy szerettének, és kezdje a napot mosollyal!

Élvezze a frissesség érzését hosszabb ideig

A fogkefe rezgést használ, amelynek frekvenciája akár 40 000/perc is lehet. Ez azt jelenti, hogy mindössze 2 perc alatt garantálja az alapos fogmosást! A FairyWill FW-508 intelligens időzítővel is rendelkezik, amely emlékezteti Önt arra, hogy 30 másodpercenként rövid szünettel cserélje ki a szája csiszolt területét. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol. Ennyi kell ahhoz, hogy élvezze a tisztaság és frissesség érzését!

Válassza ki kedvenc módját

A FairyWill akár 5 működési módot is kínál, így működését az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja. A tiszta mód kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Van még egy fehér mód a makacs fogkő és foltok eltávolítására, egy masszázs mód az íny masszírozására és egy polírozás mód az elülső fogak polírozására. Ha a fogai érzékenyek, az Érzékeny mód ideális lesz az Ön számára.

A kényelmet szem előtt tartva készült

A FairyWill FW-508 elkísérheti Önt a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. A fogkefét IPX7 besorolása különbözteti meg, ami azt jelenti, hogy fröccsenésálló! Gond nélkül folyó víz alatt moshatja, hogy meghosszabbítsa élettartamát és csökkentse a baktériumok szaporodásának kockázatát.

További tippek

A készletben cserefogkefe-tippeket is talál. A legjobb eredmény érdekében rendszeresen cserélje ki a hegyet. Ne aggódj! Maga a fogkefe emlékezteti Önt, hogy cserélje ki - a hegy színes sörtéi elhalványulnak - ez a legjobb alkalom egy új használatára.

Hatékony teljesítmény

A fogkefe tartós akkumulátort használ, amelynek egyetlen töltése akár 30 napos működést is biztosít. A fogkefe energiájának feltöltése körülbelül 4 órát vesz igénybe. A termék 110-240 voltos feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nemcsak a szokásos hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyen csatlakoztathatja.

Tartalmazza

  • Szónikus fogkefe x 2
  • Csere tippek
  • Eset

FW508 modell Szín rózsaszín és fekete
Rezgési frekvencia Akár 40 000 percenként
Vízálló IPX7
Működési idő Legfeljebb 30 nap
Töltési idő Körülbelül 4 óra
Feszültségtartomány 110-240 V
10 882 Ft Alap ár
+
-
10 882 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>