Facebook

Kairo grafit mogyoró konyhabútor 340 cm - hasznos információk

Cikkszám: ML0340KairoGM


Korpusz

- 18 mm-es két oldalt laminált faforgácslap 

- PVC él fóliával  zárva 

 

Front: 

- 18 mm-es két oldalt laminált faforgácslap 

- PVC él fóliával  zárva 

 

Munkalap:

- 28 mm vastag forgácslap magra préselt HPL vagy CPL laminátum, hosszanti élein bizonyos rádiusszal lekerekítve és alsó felületén ellenhúzó papírral stabilizálva. Asztalosipari szerszámokkal könnyen megmunkálhatóak, színviláguk pedig illeszkedik a bútorlap színéhez.Az alsó elemek árai tartalmazzák a munkalapot (mosogatós elem kivételével ), mely elemenként kerül felszerelésre. Amennyiben nem kér rá munkalapot, az ár nem változik! Amennyiben egyben szeretné a munkalapot az elemekre, azt külön szükséges megrendelni a méret feltüntetésével, mely maximum 250 cm hosszú lehet.

 

Szerkezeti összeépítés: 

- Süllyesztett fejű faforgácslap csavarral összeszerelve 

- Hátfal: 3 mm HDF lemez – tűző kapoccsal rögzítve

- Polcok fém polctartókkal vannak szerelve 

- A fiók fém kiesésgátlós fiókcsúszóval szerelve

 

Az álló elemek az alsó elemsorral megegyező színben készülnek el minden esetben!

Hátfalpanel: 

 - 240 cm x 60  cm  ;  3 mm vastag

 - Nyomtatott Uplex - lemez

 - Mérsékelten törés, ütés és hőálló

 - Nyílt lángtól, magas hőtől, savas-, lúgos-, oldószeres tisztítószertől távol tartandó! Ezek mind károsíthatják a hátfalpanelt!

- Könnyen tisztítható nedves, mosószeres törlőkendővel

 - Vízhatlan termék

 

Hátfalpanel jellemzői:

A színes hátfalpanelek a mai kor modern konyhabútorainak egyik legújabb trendalkotó eleme. Újdonsága nem csak esztétikájában mutatkozik meg, hanem megmunkálhatósága terén formálhatósága teszi szinte minden konyhabútor megjelenését esztétikusabbá.

Felújíthatja konyhabútorát vagy az új konyhabútornak adhat egy nagyon különleges megjelenést.

Felhasználható, alakítható és formálható. Amennyiben konnektort vagy fali csaptelepet szeretne rá elhelyezni, ennek semmi akadálya. A kompozit lemez fúrható és vágható, ezzel nem veszít tulajdonságaiból továbbra is megőrzi ellenálló képességét a behatásokkal szemben.

A hátfalpanel felülete magasfényű, szinte majdnem tükörszerű felülettel rendelkezik. Mely kifogástalan lehetőséget biztosít annak takarítására. A hátfalpaneleken található képeket modern gyártástechnológiával, nagy felbontású képekkel tesszük esztétikussá.