Köszöntjük a webáruházában!

 

Megrendelés menete
   
A kiválasztott termék oldalán válassza ki a Kiszállítás, Házba szállítás és Összeszerelés opciók közül a megfelelőt majd tegye a terméke(ke)t a kosárba. Ha nem megszeretne tovább nézelődni vagy vásárolni, kattintson a Kosárhoz ikonra. A rendszer ezek után betölti a megrendelni kívánt termék(ek) adatait. Itt tudja leellenőrizni a megrendelését. Lentebb görgetve kiválaszthatja a Fizetési módot mely történhet Utánvéttel, Bankkártyával vagy Cofidis hitel igénylésével. Ezt kiválasztva a Számlázási és szállítási adatok kitöltése következik, ahol kérjük pontosan adják meg adataikat. (Téves adat vagy el nem érthető telefonszám esetén módunkban áll visszamondani a megrendelést!) Az adatok megadása és ellenőrzése után a Megjegyzés menüben megadhatja egyéni kéréseit, egyéni igényeit mely felől munkatársaink felveszik Önnel a  kapcsolatot. A megrendelés véglegesítése után a webáruház egy autómatikus e-mailt küld az Ön megrendeléséről. Önnek ezek után nincs más dolga, mint várni a megrendelt termét. 

Otthon Webáruházunk 3 esetben biztosít kiszállítási lehetőséget a megrendelt termékekkel kapcsolatban.

- Előre egyeztetett szállítás , ha az ügyfél hibájából a szállítás meghiúsul, vagy
- Az előre megadott napra visszamondásra kerül (pénz hiány, indokolatlanság, nem tartózkodik a címen, stb. esetén) akkor a
- Harmadik és egyben utolsó szállítást csak abban az esetben vállalják kollégáink

ha a megrendelés teljes fizetendő végösszege Banki úton átutalásra kerül részünkre!

A fizetendő végösszeg banki úton történő jóváhagyásáig, a Harmadik és egyben utolsó szállítás semmilyen formában nem kezdődik meg!


A megrendelés lemondása

A leadott megrendeléseket a Möbell.hu munkatársainak egy munkanapon belül áll módjában lemondani, a megrendelő elérhetetlensége vagy a megrendelt termék készlethiánya esetében.  A megrendelő megrendeléstől számolt 14 munkanapon belül mondhatja vissza megrendelését. Ezt követően a megrendelés nem visszamondható. A rendelés inaktív állapotban van, 24 órán keresztül. Ez idő alatt a megrendelő módosíthatja megrendelését. 24 óra elteltével a megrendelés csak kivételes esetekben módosítható. 

Nem megfelelő adatok kitöltése, elérhetetlen e-mail cím vagy telefonszám esetén a webáruház kollégái elállhatnak a megrendelés teljesítésétől. Kérjük minden esetben adjon meg valós adatokat!

Az egyedileg gyártott termékek legyárátás után nem visszamondhatóak! 

Webáruházunkban történő vásárlás esetén a termék átvételétől számítva 14. munkanapon belül elállási joggal, indoklás nélkül visszavesszük. Jog szerint a 14 napot meghaladó vásárlás esetén nem tudunk visszavenni terméket!

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a mosogatótálcák kiroppantását NEM VÁLLALJUK! A mosogatótálcák bekötéséhez szakember szükséges a hibák elkerülése érdekében!

 

Partnereinkről és gyártóinkról harmadik személynek nem adhatunk ki információt!


Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk.

Kizárólag az egyeztetett, visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek.! Visszaigazolásnak minősül a telefonos egyeztetés!

Megrendelését a Ptk. hatályos rendelkezései szerint szerződésnek tekintjük.

 

ADATVÉDELEM

Cégünk tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a vevők személyi adatait, a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli – az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak szerint – és harmadik személynek nem adja át. A vevő az adatkezeléséhez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatainak törlését. Az érintettek adatközléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM - GDPR 

A Bényei Bútor Bt (székhely: 4450 Tiszalök , Kossuth út 116 ,adószám 25673232215: „elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme iránt, ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a személyes adatok gyűjtése, kezelése, felhasználása, feldolgozása és esetleges továbbítása során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint a 2018. május 25. napjától alkalmazandó, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet, azaz a GDPR és az egyéb vonatkozó jogszabályok, nemzeti és nemzetközi ajánlások rendelkezéseit megtartva járjon el. 

A jelen adatkezelési tájékoztató a Bényei Bútor Bt és Önök között létrejött szerződés („Szerződés”) elválaszthatatlan részre.

Önök a Bényei Bútor Bt kötött Szerződés aláírásával elismerik, hogy a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerték és hozzájárulnak ahhoz, hogy az  Önök által megadott adatokat az irányadó jogszabályok szerint kezelje, nyilvántartsa; egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy elérhetőségi adataikat a Bényei Bútor Bt adatbázisában rögzítse abból a célból, hogy a szolgáltatásaival kapcsolatos adatokról, azok változásairól, az Önöket érintő egyéb változásokról, az  újdonságairól Önöket tájékoztassa.

 

Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni! Az ár változtatás jogát fenntartjuk! Az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

 

Szállítás

A webáruházon található termékek 2-6 héten belül szállítjuk!

A megrendelt termékek háromféle módon juthatnak el Önhöz:

 • Saját szállító járművünkkel
 • Futárszolgálattal
 • Személyes átvétel útján

A személyes átvétel lehetséges helyszínei:

 •      4450; Tiszalök, Kossuth utca 116. 

Szállítási költségek

- Kifejezetten csak PLUSZ ELEMES MEGRENDELÉS ESETÉN A PLUSZ ELEMEK SZÁLLÍTÁSI DÍJA - 2.500 Ft!

Új termékcsaládunkba tartozó termékeket, melyek CSAK BANKKÁRTYÁVAL FIZETHETŐEK, 10 munkanapon belül tudjuk szállítani!

A szállítási díjat a webáruház a termékek árának százalékos értékéből számolja.

Külön kérésre hétvégi szállítást is vállalunk, melynek ára: 15.000 - 25.000 Ft. Pontos egyeztetés személyesen, telefonon keresztül történik! Ezt az összeget kérjük előre utalja el a kollégánkkal való egyeztetés után!

Beszállítás és összeszerelés lehetséges, saját kocsis szállítás esetén. Ezt kérjük mindenképp jelezze előre!

Beszállítás minden esetben az ajtóig értendő.!

Dátumban megadott időpont esetén, a terméket mindenképp egyeztetés útján tudjuk kiszállítani! Tranzit útvonalakkal szállítunk, így a meghatározott dátum egy héten belül való szállítását, biztosítjuk! Egyéb eshetőségben az eseti szállításra plusz költséget számítunk fel!

Egyéb beszállítás lakásba illetve emeletre a következő árakkal:

Földszint - lakásba        4. 000 Ft
1.  emelet                      5. 000 Ft
2.  emelet                      6. 000 Ft
3.  emelet                      7. 000 Ft
4.  emelet                      9. 000 Ft
5.  emelet                    10. 000 Ft
6.  emelet                    11. 000 Ft
7.  emelet                    12. 000 Ft
8.  emelet                    13. 000 Ft
9.  emelet                    14. 000 Ft
10. emelet                   15. 000 Ft

 

FONTOS!

Rendelés előtt kérem figyelmesen olvassa végig a termékleírást, az esetleges félreértések elkerülése érdekében! A képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a valós színektől! Ha nem biztos az információban, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 318 8122 telefonszámon!


Fontos tudnivalók

 • ÁRAJÁNLAT - Egyedi elemekre / Plusz elemekre vonatkozó Árajánlat kérés esetén az ELSŐ Árajánlat minden esetben INGYENES! MÁSODIK Árajánlatunk, mely az ELSŐ Árajánlathoz képest módosult, vagy több mint 3 elemben eltér, esetleg új konyhabútorra vonatkozik, annak költsége: 5.000 Ft. HARMADIK ÁRAJÁNLAT, mely az előzőekhez képest, szintén több mint 3 elemben eltér/módosult vagy teljesen más konyhabútort tartalmaz, annak költsége: 8.500 Ft.
 • Kérjük minden esetben várja meg megrendelésének visszaigazolását, mely e-mailben történik!
 • Nem megfelelő e-mail cím vagy telefonszám esetén, a webáruház elállhat a megrendelés teljesítésétől. Kérjük adjon meg valós telefonszámot!
 • Garantáljuk, hogy a házhoz szállítást minden esetben udvarias és segítőkész kollégák végzik.
 • Visszautalás esetén a termék ára kerül visszautalásra!
 • Az egyedileg gyártott termékek legyártása után nem visszamondhatóak! 
 • Webáruházunkban történő vásárlás esetén a termék átvételétől számítva 14. munkanapon belül elállási joggal, indoklás nélkül visszavesszük. Jog szerint a 14 napot meghaladó vásárlás esetén nem tudunk visszavenni terméket!
 • Egyedi gyártás esetén, a már gyártásra került termékeket nem töröljük! Visszamondásuk sajnos nem lehetséges!
 • A munkalap színének változtatási jogát a gyártó fenntartja!
 • Telefonon felvett megrendeléseket nem áll módunkban visszavásárolni, cserélni és törölni! A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében.!
 • 150.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén, előleg bekérés szükséges!
 • A megrendelés módosítását csak is a gyártási részleg előtt tudjuk elfogadni! Ha a termék már gyártás alatt van, azt módosítani sajnos nem tudjuk!
 • TÖRÖLNI KÍVÁNT RENDELÉST CSAK E-MAILBEN TUDJA LEMONDANI!
 • Megrendelés módosítását csak is kizárólag E-MAIL-BEN tudjuk elfogadni. Telefonon leadott módosítás NEM ÉRVÉNYES!

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás minden esetben kapuig, illetve lépcsőházig történik! A szállító kollégák további anyagmozgatásra nem kötelezhetők.A lakásba házba szállítás külön költségbe kerül, amit opcióként kiválaszthat a megrendelés oldalon!

Helyszíni bútor összeszerelés

Kényelmi szolgáltatás kérhető, de nem kötelező! Minden termékünkre kérhető a szolgáltatás amely azt jelenti, hogy szállító kollégáink a rendelt terméket-termékeket lakásban összeszerelik.

Az összeszerelés díja termékenként változó , ezért ennek a  szolgáltatásnk díját kérjük a megjegyzés rovatban igényelni.

Az ügyfélszolgálat  árajánlatot fog adni az összeszerelés díjáról !

Falra szerelést , víz és villany bekötést nem vállalunk !

Szállítási feltételek

Szállítást minden esetben 2-6 héten belül vállalunk. Bizonyos termékeket rövid időn belül, akár 2-3 héten belül tudunk szállítani, azonban meglehet, hogy csak az 5. héten tudjuk teljesíteni a rendelést. Ennek előfordulása főképp gyártós termékek esetén érvényes. Ilyenkor előszőr legyártjuk a kiválasztott terméket, majd azt követően kerül be tranzit útvonatba. Ritkább esetekben előfordul, hogy nem tudjuk tartani a vállalt 5 hetes szállítási határidőt rajtunk kívülálló okok miatt, harmadik fél nem teljesítése miatt, ezért felelősséget nem tudunk vállalni. A szállításról a megadott telefonszámon fogjuk Önt értesíteni a kiszállítást megelőzően 2-3 nappal hamarabb, ilyenkor egy időintervallumot szoktunk megadni, hogy körülbelül mikor várhatóak a kollégáink. Felhívnánk minden kedves ügyfelünk figyelmét, hogy ez az időpont csak tájékoztató jellegű, befolyásolhatja pl. időjárás, útviszonyok, baleset stb. 

A rendelt terméket átveheti bármely 18. életévét betöltött személy. Rendelése folyamatáról, várható szállításról a megadott telefonszámokon van lehetősége érdeklődni.

Rendelést módunkban áll visszamondani termékhiány, fuvarkör hiány esetén!

Meghiúsult szállítás

Otthon Webáruházunk 3 esetben biztosít kiszállítási lehetőséget a megrendelt termékekkel kapcsolatban.

- Előre egyeztetett szállítás , ha az ügyfél hibájából a szállítás meghiúsul, vagy
- Az előre megadott napra visszamondásra kerül (pénz hiány, indokolatlanság, nem tartózkodik a címen, stb. esetén) akkor a
- Harmadik és egyben utolsó szállítást csak abban az esetben vállalják kollégáink

ha a megrendelés teljes fizetendő végösszege Banki úton átutalásra kerül részünkre!

A fizetendő végösszeg banki úton történő jóváhagyásáig, a Harmadik és egyben utolsó szállítás semmilyen formában nem kezdődik meg!

 

Fizetési feltételek


A fizetés háromféle képen kivitelezhető:

1; Személyes átvétel és fizetés boltunkban .

2; Banki utalás : Bényei Bútor Bt . 10702071 - 70178641 - 51100005

3; Bankkártyás fizetés  : Az oldalon CIB Bankos ecomerce bankártya fizetés a kosár után közvetlenül elérhető .Válassza ki a bankártyás fizetés modult és adja le a megrendelését .

 

Garancia, reklamáció

Hiányzó darab? Más színű a termék? Nem kaptam meg minden elemet? - Mi a teendő?Elsősorban a következő szempontok szerint járjon el:

1.  Készítsen fotót a hibás termékről, úgy, hogy a hiba jól látható legyen! A készült fotót és az észlelt hibát írja meg nekünk e-mailben az info@mobell.hu címre! Kollégáink 24 órán belül reagálnak. 

2. Ha szín illetve más terméket talál a csomagban, abban az esetben ne csomagolja ki a terméket, hívjon minket telefonon a további teendők érdekében! Semmi esetre se bontsa fel a terméket! 

3. Termékcsere esetén a csere időtartama 4-5 hétig is eltarthat! 

4/1. A 45/2014(II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvétel a bútor átvételének a napja. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban, a vevő nevének feltüntetésével kell visszaküldeni a Bényei Bútor Bt. részére. Cím:  4450 Tiszalök, Kossuth Lajos utca 116.  A vevő a termék visszaküldésével kapcsolatos költségekre nem tarthat igényt, azaz a terméket saját költségén köteles visszaküldeni.

Használtnak minősíthető  a termék ha:

 • Nem vehető vissza az a termék, melyen az eredeti csomagolás oly módon megbontásra került, hogy az eredeti formájában nem állítható helyre, és a helyreállítást a vevő nem vállalja!
 • Nem vehető vissza az a termék, amelyet a vásárló rendeltetés szerűen használatba vette.
 • Nem vehető vissza az a termék, amelyet a vásárló kimosott, átsúrolt, kiöblített.
 • Nem vehető vissza az a termék, amely falra felfúrt, rögzített, ragasztott, összeszerelt
 • Nem vehető vissza az a termék, amelyet festékkel leöntöttek, zsírkrétával megsértettek, lefestettek, rajz nyomok találhatóak rajta. 
 • Cégek, egyéni vállalkozók esetén a reklamáció csak számlával együtt történik! A számla kelte nem lehet régebbi egy évnél!
 • Jelentéktelen hiba  - 1 mm-es szövet elcsúszás; 2 mm-es fiókelő élfóliájának megtörése -, esetén nem lehetésges a termék elállása!
 • Garanciális igény benyújtása csak centiméteres (cm) eltérések esetén lehetésges!

4/2. A kifizetett vételárat az elállást követő 32 napon belül visszatérítjük. Hibás termék esetén a teljes vételár 85%-át térítjük vissza!

4/3. Az elállási jog gyakorlása miatt a bútor visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő köteles viselni! Elállási jog egyedi bútorok esetén a bútor gyártásának megkezdése után nem lehetséges!

4/4. Visszafizetés esetén a szállítási költség nem kerül megtérítésre. Csupán a termék vételára. A szállítási költség, mint szolgáltatás, sikeres szállítás után, teljesültnek minősül.

4/5. A jótállás időtartama a megvásárlástól - számlával igazolandó - számolt egy évig terjed.

 

A mobell.hu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Mobell.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Mobell.hu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Mobell.hu oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

 

Üzemeltető adatai

Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság

Székhely

4450 Tiszalök, Kossuth ut 116.
A Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Adószám
25673232-2-15


Cégjegyzékszám
15 06 083884