ügyfélszolgálat telefonos
ügyfélszolgálat
HÍVJON MINKET! 06 20 318 8122

 

Köszöntjük a webáruházában!

 

Megrendelés menete
   
A kiválasztott terméket tegye a kosárba, majd a pénztár menüpontban aktiválhatja megrendelését, számlázásra illetve szállításra vonatkozó adatok megadása után elküldheti megrendelését.


A megrendelés lemondása

A leadott megrendelését 24 órán belül áll módjában lemondani. A megrendelése 24 óra múltán kerül be a gyárakba. Miután a gyártás megkezdődik már szolgáltatást biztosítunk, melyet már nincs joga lemondani! Amennyiben még is úgy a Ptk. ide vonatkozó jogszabályai szerint járunk el. Minden megrendelés lemondását e-mailben várunk 24 órán belül a megrendeléstől számítva!


Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Kizárólag az egyeztetett, visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek. Megrendelését a Ptk. hatályos rendelkezései szerint szerződésnek tekintjük.
 

ADATVÉDELEM

Cégünk tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a vevők személyi adatait, a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli – az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak szerint – és harmadik személynek nem adja át. A vevő az adatkezeléséhez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatainak törlését. Az érintettek adatközléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

 

Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni! Az ár változtatás jogát fenntartjuk! Az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

 

Üzemeltető adatai

Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság

Székhely

4450 Tiszalök, Kossuth ut 116.
A Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Adószám
25673232-2-15


Cégjegyzékszám
15 06 083884