ügyfélszolgálat telefonos
ügyfélszolgálat
HÍVJON MINKET! 06 20 318 8122

Köszöntjük a webáruházában!

 

Megrendelés menete
   
A kiválasztott termék oldalán válassza ki a Kiszállítás, Házba szállítás és Összeszerelés opciók közül a megfelelőt majd tegye a terméke(ke)t a kosárba. Ha nem szeretne tovább nézelődni vagy vásárolni, kattintson a Kosárhoz ikonra. A rendszer ezek után betölti a megrendelni kívánt termék(ek) adatait. Itt tudja leellenőrizni a megrendelését. Lentebb görgetve kiválaszthatja a Fizetési módot mely történhet Utánvéttel, Bankkártyával vagy Cofidis hitel igénylésével. Ezt kiválasztva a Számlázási és szállítási adatok kitöltése következik, ahol kérjük pontosan adják meg adataikat. (Téves adat vagy el nem érthető telefonszám esetén módunkban áll visszamondani a megrendelést!) Az adatok megadása és ellenőrzése után a Megjegyzés menüben megadhatja egyéni kéréseit, egyéni igényeit mely felöl munkatársaink felveszik Önnel a  kapcsolatot. A megrendelés véglegesítése után a webáruház egy autómatikus e-mailt küld az Ön megrendeléséről. Önnek ezek után nincs más dolga, mint várni a megrendelt termét. 


A megrendelés lemondása

A leadott megrendeléseket a Möbell.hu munkatársainak egy munkanapon belül áll módjában lemondani, a megrendelő elérhetetlensége vagy a megrendelt termék készlethiánya esetében.  A megrendelő megrendeléstől számolt 14 munkanapon belül mondhatja vissza megrendelését. Ezt követően a megrendelés nem visszamondható. A rendelés inaktív állapotban van, 24 órán keresztül. Ez idő alatt a megrendelő módosíthatja megrendelését. 24 óra elteltével a megrendelés csak kivételes esetekben módositható. 

Nem megfelelő adatok kitöltése, elérhetetlen e-mail cím vagy telefonszám esetén a webáruház kollegái elállhatnak a megrendelés teljesítésétől. Kérjük minden esetben adjon meg valós adatokat!


Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk.

Kizárólag az egyeztetett, visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek.

Megrendelését a Ptk. hatályos rendelkezései szerint szerződésnek tekintjük.

 

ADATVÉDELEM

Cégünk tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a vevők személyi adatait, a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli – az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak szerint – és harmadik személynek nem adja át. A vevő az adatkezeléséhez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatainak törlését. Az érintettek adatközléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

 

Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni! Az ár változtatás jogát fenntartjuk! Az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

 

Üzemeltető adatai

Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság

Székhely

4450 Tiszalök, Kossuth ut 116.
A Bényei Bútor-Faipari és Kereskedelmi Betéti Társaság székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Adószám
25673232-2-15


Cégjegyzékszám
15 06 083884