Linett franciaágy 140 x 200 cm - hasznos információk

Cikkszám: ML0016561


SZIVACSOS KIVITEL LEÍRÁSA:

 A legegyszerűbb kivitel, vékony (5 cm), közepes keménységű szivacsból készült fekvő felület.

 

BONELL RUGÓS

Kényelmes, rugalmas fekvőfelület, a betétben rugók találhatóak, amely még egy szivacsréteggel van ellátva

   

1. EXTRA RUGÓS:

 Ez egy sűrű rugótekercsekből álló, élkerettel ellátott, rugalmas hatást biztosító fekvőfelület. A rugózat egy vastag filccel le van kötve, majd erre kerül egy 2-3 cm vastag szivacs borítás, ami biztosítja, hogy fekvés közbe ne érezze a rugózat tekercseit.

Minden második rugóköteg közé kemény szivacs van befűzve mely nem engedi a rugó mély benyomódását így közepesen kemény fekvőfelületről beszélhetünk.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik, rugalmas, de egy közepes keménységű ágyon szeretnek aludni. Ár - érték arányban ez a legnépszerűbb fekvőfelület kialakítás.

Ha rendeltetésszerűen használják nagyon sokáig nem lesz vele semmi probléma. Teherbírása 85-115 kg körüli súlyra vonatkozik. 

 

2. ORTOPÉD ERŐSÍTETT RUGÓS:

Ez egy nagyon erős rugótípus.Nem rendelkezik élkerettel, viszont vastag kemény szivaccsal van a széle megtámasztva, valamint minden rugótekercs nagy keménységű  szivacscsíkokkal van kierősítve.

A rugó test le van kötve egy filc réteggel ez fogadja a 2-3 cm-es szivacs borítást. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek egyenes, kemény felületen aludni. Nagyon tartós, szinte KIFEKÜDHETETLEN, így nagyobb súlyúaknak ideális választás. A plusz kierősítés nélkül 115 kg/főig ajánljuk, a nehezebb súlyú (115-150 kg) embereket is tökéletesen kiszolgálja, ha megfelelően meg van erősítve és csak a rendeltetésének megfelelően alvásra használja

Nem mindenki kedveli ezt a kivitelt, mert túl keménynek tartják. Ezen kivitelt gerincproblémákkal és hátfájással rendelkező vásárlóinknak ajánljuk.   

Rendeltetésszerű használat alkalmával kizárt a sérülés. Sokakat megtéveszt az oldalt érezhető szivacs ezért azt gondolják, hogy szivacsost kaptak és szóvá teszik. Mielőtt azonban, hozzánk fordulnak vizsgálják meg az ágyat okával.. Az ágy szélétől 15 cm-rel beljebb már megtalálható a rugó, de nem könnyű kitapintani.

 

 

FELLINE PAPLAN + PÁRNA

Hazánkban a lakosság nagy százaléka szenved a házipor- és atka allergiától.  Az atkák legszívesebben a párnákban és az ágyban bújnak meg. A házipor atka allergiás tüneteket is kozhat. Van megoldás! Antiallergén termékkel atkamentes alvóhelyet tudunk biztosítani vásárlóinknak. A termékek belseje üreges szinikonos poliészter szálból rétegesen kötött méretre gyártott lap, amely 50 C°-os mosás után is megőrzi rugalmasságát. A többrétegű üreges elemiszálakból készült töltetnek igen jó a hőszigetelő képessége. Ezen termék speciális kezeléssel ellátott, mely megakadályozza a por és pollen tapadását, az atka megtelepedését. A borítóanyag szakítószilárdsága, kopásállósága és a töltet kikészítése biztosítja, hogy hosszú évekig fogja használni. A garnitúra antisztatikus, segít megakadályozni a statikus elektromosság beépülését, ezáltal javítja az alvás minőségét.         

Ehhez a termékhez MOST akcióban adjuk a Fellini 1 db Paplan + 1 db Párna garnitúrát adunk!

A termék eredeti ára: 15.000 Ft

https://mobell.hu/felline-parna-paplan-garnitura