VISSZA

Szekrénysorok

Nappali szekrénysorok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos nappali szekrénysorok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Megtekintenéd inkább a gardrób kínálatunkat?

Szekrénysor – modern nappali kialakítására 

A nappali az otthonunk központja, ahol az egész család találkozik, és a családtagok társalognak, vagy pihennek. A nappali ugyanakkor a vendégek számára is nyitott tér, itt zajlanak a szórakoztató összejövetelek a barátokkal, rokonokkal. Éppen ezért szeretnénk, hogy a nappalink modern, esztétikus, kényelmes és érdekes legyen. Ehhez elegáns, funkcionális, és kényelmes bútorokat kell választania, amelyek megteremtik a nappali belső hangulatát.

Modern nappali szekrénysor 

A nappaliban lévő szekrénysor kiválasztásánál azzal a feladattal állunk szemben, hogy kiválasszuk azt, amely megfelel minden követelményünknek, és segít a szoba, illetve a lakás arculatának kiteljesítésében. 

Szekrénysor lehetőségek:

  1. tolóajtós szekrények

  2. nyílóajtós szekrények

  3. szekrények és polcok

  4. üveges szekrények

  5. falra szerelt szekrények

A nappali szekrénysor az egyik vezető helyet foglalja el a szekrények, és lakberendezési bútorok között. A külső és belső variálhatósága miatt, érdemes alaposan átgondolni a szekrénysor kiválasztását. Ami a szekrénysor elejét illeti, különböző anyagokból készülhet: üvegből, fából, műanyagból, tükrökből, vagy több lehetőséget kombinálva. Érdemes a nappali belső teréhez, színeihez, hangulatához választani a megfelelő szekrénysort. A tükrös illetve fényes, vagy üveggel ellátott opció segít vizuálisan megnövelni a teret, így akár egy kis nappali, szoba is világosabbnak, tágasabbnak hat. A lebegő polcok is ebben segítenek. 

Szekrénysor a falon 

A falra szerelt elemekből álló szekrénysor általában keretezi a Tv készüléket is. A polcokon lesz elég hely a fotóknak, könyveknek. A led világítással mindezeket még jobban ki is hangsúlyozhatja. Ez az egyszerű megoldás segít eredetiséget adni a nappalinak. A modern függő szekrények a nappaliban elegáns minimalista stílusúak. Ez a típusú szekrénysor nem zavarja a helyiségben való mozgását, és lehetősége van különböző formájú és színű teljes falkompozíciót készíteni. A falra szerelt szekrénysor többek között helytakarékos is. 

Válogasson kedvére, rendelje meg a szekrénysort és mi rövid határidővel kiszállítjuk!


Piros konyha enteriőr
Piros konyha enteriőr
Hogyan tervezzük be piros konyhánkat? Mire figyeljünk...
TOVÁBB
  Tervezz és alkoss Első lépésként mérjük le konyhánkat és válasszuk ki, hogy milyen elemeket szeretnénk látni konyhabútorunkban. Itt érdemes oda figyelni, hogy szeretnénk e mosogató tálcát, vagy beépíthető mosogatót, mert ezek...
Az étkezőasztal választásának praktikái
Az étkezőasztal vála...
A minden tekintetben optimális ebédlőasztal megvás...
TOVÁBB
A „tökéletesség” asztal szett A tökéletes, mint jelző nem arról híres, hogy univerlizálható vagy mindenkinek megfelelő.  Nyilván léteznek olyan témák, ahol könnyedén megfogalmazhatóak általános érvényű bölcseletek, de ahol az ízlés...
Sarokülő, kanapé, ülőgarnitúra
Sarokülő, kanapé,...
Hogyan válasszunk kanapét, sarokülőt, ülőgarnitúrá...
TOVÁBB
A sarokülő előnyeiről A sarkok viszonylag sok problémát jelenthetnek egy háztartásban. A kihasználásuk nem a legegyszerűbb, pedig néhány átgondolt, helyén való ötlettel azonnal előny kovácsolható, az addig hátránynak vélt jellemvonás...