VISSZA

Szekrénysorok

Nappali szekrénysorok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos nappali szekrénysorok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Megtekintenéd inkább a gardrób kínálatunkat?

Szekrénysor – modern nappali kialakítására 

A nappali az otthonunk központja, ahol az egész család találkozik, és a családtagok társalognak, vagy pihennek. A nappali ugyanakkor a vendégek számára is nyitott tér, itt zajlanak a szórakoztató összejövetelek a barátokkal, rokonokkal. Éppen ezért szeretnénk, hogy a nappalink modern, esztétikus, kényelmes és érdekes legyen. Ehhez elegáns, funkcionális, és kényelmes bútorokat kell választania, amelyek megteremtik a nappali belső hangulatát.

Modern nappali szekrénysor 

A nappaliban lévő szekrénysor kiválasztásánál azzal a feladattal állunk szemben, hogy kiválasszuk azt, amely megfelel minden követelményünknek, és segít a szoba, illetve a lakás arculatának kiteljesítésében. 

Szekrénysor lehetőségek:

  1. tolóajtós szekrények

  2. nyílóajtós szekrények

  3. szekrények és polcok

  4. üveges szekrények

  5. falra szerelt szekrények

A nappali szekrénysor az egyik vezető helyet foglalja el a szekrények, és lakberendezési bútorok között. A külső és belső variálhatósága miatt, érdemes alaposan átgondolni a szekrénysor kiválasztását. Ami a szekrénysor elejét illeti, különböző anyagokból készülhet: üvegből, fából, műanyagból, tükrökből, vagy több lehetőséget kombinálva. Érdemes a nappali belső teréhez, színeihez, hangulatához választani a megfelelő szekrénysort. A tükrös illetve fényes, vagy üveggel ellátott opció segít vizuálisan megnövelni a teret, így akár egy kis nappali, szoba is világosabbnak, tágasabbnak hat. A lebegő polcok is ebben segítenek. 

Szekrénysor a falon 

A falra szerelt elemekből álló szekrénysor általában keretezi a Tv készüléket is. A polcokon lesz elég hely a fotóknak, könyveknek. A led világítással mindezeket még jobban ki is hangsúlyozhatja. Ez az egyszerű megoldás segít eredetiséget adni a nappalinak. A modern függő szekrények a nappaliban elegáns minimalista stílusúak. Ez a típusú szekrénysor nem zavarja a helyiségben való mozgását, és lehetősége van különböző formájú és színű teljes falkompozíciót készíteni. A falra szerelt szekrénysor többek között helytakarékos is. 

Válogasson kedvére, rendelje meg a szekrénysort és mi rövid határidővel kiszállítjuk!