VISSZA

Gardróbok

Gardróbok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos gardróbok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Megtalálhatók a komplett szerénysorok is bútor kínálatunkban.

Miért jó a gardróbszekrények használata?

A gardróbszekrények minden háztartás nélkülözhetetlen bútordarbjai. Nemcsak jó tárolási, és praktikus funkcióval rendelkezik, hanem jó dekorációs hatással is, ami fokozhatja az otthonunk általános belső hangulatát. A gardróbszekrények ruhák és kiegészítők tárolására szolgáló szekrény. Általában szekrényelemekből, ajtópanelekből, csendes beépített ruhasínekből, nadrágtartókból, húzókosarakból áll, lámpák és egyéb kiegészítők is lehetnek benne. Általában férfi és női területekre is osztható a polcozással, használatával a szoba, illetve a lakás rendezett megjelenésű lesz. 

Tolóajtós és nyitható típusú gardróbszekrények, elegáns és funkcionális hálószobához, nappalihoz

A gardróbszekrények rendkívül jól elnyelik és rendszerezik a különböző ruhákat, kabátokat, ingeket, nadrágokat, felsőket és lakástextiliákat. Elkülönítik az öltözködési helyet a hálószoba, vagy a nappali többi részétől. Tökéletes rendezettséget is biztosítanak a térben. A gardróbszekrények az egyik legfontosabb bútorelemei egy szobának, illetve lakásnak. Jól tudjuk, hogy mindenkinek megvan a maga elképzelése, az ideális szekrényről. Általában egyesek, az abszolút minimum és a leegyszerűsített felé hajlanak, míg másoknak hatalmas és luxus gardróbszekrénnyel kell rendelkezniük. Szerencsére elegendő lehetőség áll rendelkezésre a Möbell.hu kínálatában az egyes ruhatárak szervezésre, tárolásra és stílusára vonatkozóan is. Egy jól megtervezett gardróbszekrény kettős célt szolgálhat azáltal, hogy nem csak a ruhák és kiegészítők rendezésére, tárolására jó, hanem otthonának stílusos megjelenést is kölcsönöz. Kínálatunkban számos méretű, színű, alapanyagú és elrendezésű gardróbszekrény közül válogathat, a tükröstől, a tolóajtóson át, a fényképmintás és a nyitható gardróbszekrényig. 

Gardróbszekrények választéka

  1. Tolóajtós gardróbszekrények

A tolóajtós változatok modernebbé teszik a gardróbszekrények stílusát. Változó színekkel tökéletes választás a modern otthonokba. A szélességük szerint kialakítható két, három vagy négy ajtóval is. A tolóajtók simán csúsznak egy fém sínen, halkan és akadálymentesen. A hálószoba vagy nappali helyének hatékony felhasználása érdekében ez a legjobb választás mivel kevesebb helyet foglal el, mit a nyitható szekrényajtóval ellátott gardróbszekrények. Ezzel a tolóajtós megoldással megnövekedhet a szabad hely a lakásban. A tolóajtókat különféle csúszó mechanizmusokban és széles anyagválasztékkal készítik, és ehhez párosul még a külső dizájn, amely szinte korlátlan variációt eredményez. A magasabb, szélesebb és hosszabb gardróbszekrény a ruházat mellett a nagyobb méretű táskák, sportfelszerelések tárolására is alkalmas. Megjelenésükben a hagyományos színek mellett /bükk, wenge, szilva, dió, stb./ megjelentek az üveges, tükrös az egyedi tervezésű, és dizájner szekrénykollekciók, amelyeken különböző fényképminták találhatók. 

  1. Zsanéros – Nyithatóajtós gardróbszekrények

A zsanérajtós szekrények „nyílóajtós szekrények és lengőajtós szekrények” néven is ismertek, ezek a leggyakoribb, vagyis a hagyományos típusú gardróbszekrények. Nagyon egyszerű kialakításúak, és praktikusak a kinyitható szekrények. Különböző színű, különböző textúrájú és felületű színekkel könnyen megtalálhatja kínálatunkban az ideális választást, szobája, nappalija, lakása hangulatához. A hálószobák méreteinek csökkenésével ezeket a kompakt és könnyű szekrényeket is továbbfejlesztették. Kicsi terekhez keskenyebb ajtóval ajánljuk, de természetesen jól mutatnak nagyobb térben is. Az ilyen típusú szekrények, egyszerűen mozgathatók és ráadásul olcsóbbak a csúszó, tolóajtós szekrényekhez képest. A fogantyúk különböző színei és formái más-más megjelenést kölcsönöznek. 

Akár tolóajtós, akár nyílóajtós a gardróbszekrény, a különböző rendező tartozékokkal kombinálva hihetetlen lehetőséget kínálnak egy jól szervezett belsőtér kialakításához. A gardróbszekrények nemcsak a stílus- és divattudatos egyének számára, tökéletes választás. Variálhatósága miatt optimális döntés kis lakásokban többletköltség nélkül, hiszen egy gardróbszoba kialakítása jelentős összegbe kerülhet és sok helyen nem is kivitelezhető.

Válogasson kedvére a gardróbszekrény választékunkból!


Otthonteremtő program
Otthonteremtő program
Otthonteremtő program
TOVÁBB
Otthonteremtő program 2021 Január elsejétől a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonfelújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb három millió forintig. Fontos tudni, hogy már meglévő otthont lehet a támogatással...
Piros konyha enteriőr
Piros konyha enteriőr
Hogyan tervezzük be piros konyhánkat? Mire figyeljünk...
TOVÁBB
  Tervezz és alkoss Első lépésként mérjük le konyhánkat és válasszuk ki, hogy milyen elemeket szeretnénk látni konyhabútorunkban. Itt érdemes oda figyelni, hogy szeretnénk e mosogató tálcát, vagy beépíthető mosogatót, mert ezek...
Az étkezőasztal választásának praktikái
Az étkezőasztal vála...
A minden tekintetben optimális ebédlőasztal megvás...
TOVÁBB
A „tökéletesség” asztal szett A tökéletes, mint jelző nem arról híres, hogy univerlizálható vagy mindenkinek megfelelő.  Nyilván léteznek olyan témák, ahol könnyedén megfogalmazhatóak általános érvényű bölcseletek, de ahol az ízlés...