Facebook
VISSZA

Gardróbszekrények

Gardróbok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos gardróbok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Megtalálhatók a komplett szerénysorok is bútor kínálatunkban.

Miért jó a gardróbszekrények használata?

A gardróbszekrények minden háztartás nélkülözhetetlen bútordarbjai. Nemcsak jó tárolási, és praktikus funkcióval rendelkezik, hanem jó dekorációs hatással is, ami fokozhatja az otthonunk általános belső hangulatát. A gardróbszekrények ruhák és kiegészítők tárolására szolgáló szekrény. Általában szekrényelemekből, ajtópanelekből, csendes beépített ruhasínekből, nadrágtartókból, húzókosarakból áll, lámpák és egyéb kiegészítők is lehetnek benne. Általában férfi és női területekre is osztható a polcozással, használatával a szoba, illetve a lakás rendezett megjelenésű lesz. 

Tolóajtós és nyitható típusú gardróbszekrények, elegáns és funkcionális hálószobához, nappalihoz

A gardróbszekrények rendkívül jól elnyelik és rendszerezik a különböző ruhákat, kabátokat, ingeket, nadrágokat, felsőket és lakástextiliákat. Elkülönítik az öltözködési helyet a hálószoba, vagy a nappali többi részétől. Tökéletes rendezettséget is biztosítanak a térben. A gardróbszekrények az egyik legfontosabb bútorelemei egy szobának, illetve lakásnak. Jól tudjuk, hogy mindenkinek megvan a maga elképzelése, az ideális szekrényről. Általában egyesek, az abszolút minimum és a leegyszerűsített felé hajlanak, míg másoknak hatalmas és luxus gardróbszekrénnyel kell rendelkezniük. Szerencsére elegendő lehetőség áll rendelkezésre a Möbell.hu kínálatában az egyes ruhatárak szervezésre, tárolásra és stílusára vonatkozóan is. Egy jól megtervezett gardróbszekrény kettős célt szolgálhat azáltal, hogy nem csak a ruhák és kiegészítők rendezésére, tárolására jó, hanem otthonának stílusos megjelenést is kölcsönöz. Kínálatunkban számos méretű, színű, alapanyagú és elrendezésű gardróbszekrény közül válogathat, a tükröstől, a tolóajtóson át, a fényképmintás és a nyitható gardróbszekrényig. 

Gardróbszekrények választéka

  1. Tolóajtós gardróbszekrények

A tolóajtós változatok modernebbé teszik a gardróbszekrények stílusát. Változó színekkel tökéletes választás a modern otthonokba. A szélességük szerint kialakítható két, három vagy négy ajtóval is. A tolóajtók simán csúsznak egy fém sínen, halkan és akadálymentesen. A hálószoba vagy nappali helyének hatékony felhasználása érdekében ez a legjobb választás mivel kevesebb helyet foglal el, mit a nyitható szekrényajtóval ellátott gardróbszekrények. Ezzel a tolóajtós megoldással megnövekedhet a szabad hely a lakásban. A tolóajtókat különféle csúszó mechanizmusokban és széles anyagválasztékkal készítik, és ehhez párosul még a külső dizájn, amely szinte korlátlan variációt eredményez. A magasabb, szélesebb és hosszabb gardróbszekrény a ruházat mellett a nagyobb méretű táskák, sportfelszerelések tárolására is alkalmas. Megjelenésükben a hagyományos színek mellett /bükk, wenge, szilva, dió, stb./ megjelentek az üveges, tükrös az egyedi tervezésű, és dizájner szekrénykollekciók, amelyeken különböző fényképminták találhatók. 

  1. Zsanéros – Nyithatóajtós gardróbszekrények

A zsanérajtós szekrények „nyílóajtós szekrények és lengőajtós szekrények” néven is ismertek, ezek a leggyakoribb, vagyis a hagyományos típusú gardróbszekrények. Nagyon egyszerű kialakításúak, és praktikusak a kinyitható szekrények. Különböző színű, különböző textúrájú és felületű színekkel könnyen megtalálhatja kínálatunkban az ideális választást, szobája, nappalija, lakása hangulatához. A hálószobák méreteinek csökkenésével ezeket a kompakt és könnyű szekrényeket is továbbfejlesztették. Kicsi terekhez keskenyebb ajtóval ajánljuk, de természetesen jól mutatnak nagyobb térben is. Az ilyen típusú szekrények, egyszerűen mozgathatók és ráadásul olcsóbbak a csúszó, tolóajtós szekrényekhez képest. A fogantyúk különböző színei és formái más-más megjelenést kölcsönöznek. 

Akár tolóajtós, akár nyílóajtós a gardróbszekrény, a különböző rendező tartozékokkal kombinálva hihetetlen lehetőséget kínálnak egy jól szervezett belsőtér kialakításához. A gardróbszekrények nemcsak a stílus- és divattudatos egyének számára, tökéletes választás. Variálhatósága miatt optimális döntés kis lakásokban többletköltség nélkül, hiszen egy gardróbszoba kialakítása jelentős összegbe kerülhet és sok helyen nem is kivitelezhető.

Válogasson kedvére a gardróbszekrény választékunkból!


Ágyazható kanapé / Ülő kanapé
Ágyazható kanapé /...
Ha egyedül élünk, nincs szükség nagy, illetve ágya...
TOVÁBB
       Sokan elgondolkodnak azon, hogy milyen kanapét válasszanak. Mérete, formája, alakja, és az, hogy mire szeretnénk használni, ezek mind befolyásolják a választásunkat. Nagy a választék mind a modern, mind a klasszikus design típusú...
Kihúzható kanapét vegyek?
Kihúzható kanapét vegyek?
A kanapé vásárlásánál sokféle szempontot szem előtt...
TOVÁBB
A kanapé vásárlásánál sokféle szempontot szem előtt kell tartanunk. Nagyságát, formáját, valamint azt, hogy mire szeretnénk használni. A szimplán csak ülő kanapé egy nagyobb, több helyiséggel rendelkező lakásokba tökéletes...
Mindent a sarok kanapékról
Mindent a sarok kana...
Egy sarokkanapé tökéletesen megfelel akár egy egész...
TOVÁBB
  Mindent a sarokülőkről A sarokkanapékat úgy tervezték meg, hogy egyaránt használható legyen pihenésre, fekvésre, illetve csak ülésre. A legszebb ezekben a kanapékban, hogy mindegy mit szeretnénk, mert szinte minden kikapcsolódáshoz...