VISSZA

Sarokülő

Sarokülő & u alaku sarok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos sarokülő & u alaku sarok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Nem utolsó sorban vásárolhat webáruházunkban ülőgarnitúrákat és kanapékat egyaránt.

Sarokülők, sarokkanapék

Hogyan válasszuk ki, a tökéletes sarokülőt?

Amennyiben Ön sarokülő vásárlásán gondolkodik, de még nem biztos abban, hogy milyen stílust, mekkora méretet vagy szövetet válasszon, akkor az alábbi tippekkel segítünk a megfelelő bútor választásában! 

Tippek és inspirációk, a tökéletes sarokülő vásárlásához

A sarokkanapé különleges és meghatározó szerepet tölt be az otthonunkban, ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes, hány személyes és milyen vizuális élményt nyújt a családnak, és a vendégeknek. 

  1. Az elhelyezés és a mértetek

A sarokülő, a lehető legjobb megoldás a nappalinkba, hiszen kényelmes ülésre, tévézésre tervezték, de munkaállomásként is jólfunkciónál, és még a házi kedvenc is jól érzi magát a kanapé ölelésében. A jól kiválasztott sarokülő vendégágyként is nagyszerű megoldás. Az első lépés a sarokülő kanapé megvásárlásakor az lesz, hogy megmérjük, mekkora hely áll rendelkezésre a nappaliban. 

Először mérjük meg a nappali szélességét és hosszát, - mindkét fal mentén, különösen, ha a kanapét a szoba sarkába szeretnénk elhelyezni. Jó, ha számolunk mindkét oldalon tároló asztalt, állólámpát, és vegyük figyelembe a kanapé előtt elhelyezendő szőnyeget vagy asztalt is. A tér magassága is fontos az ablak, vagy a radiátor esetleg a polcokat is figyelve. Miután megvan a méret, kezdődhet az online vásárlás a Möbell webáruházunkból, amely éjjel-nappal, mindig várja! 

Hova helyezzük el a sarokülőt?

Nincs olyan szabály, amely szerint egy sarokkanapét csak a sarokba lehet elhelyezni! Könnyen megjeleníthető a nappali közepén, vagy két helyiség között is. A sarokkanapék jól mutatnak a nappali közepén is, bár ez nagyban függ a helyiség méretétől és alakjától, például ha nyitott és nagy a tér, akkor a sarokülő segít a helyiség funkcionális területekre való felosztásában.

  1. Válasszunk stílust

Nagyon sokféle sarokülő-stílust kínálunk. Ha kompakt sarokülőre vágyik, akkor tökéletes választás a nagyobb méretű, akár ágyként is használható kanapé, ezek alatt már tárolórekeszek is találhatók, ami praktikus takarók, TV távirányítók, játékok és magazinok számára. A bal és a jobb oldali kivitelben kapható kanapék nagyon kényelmesek, és stílusosan néznek ki. A kínálatunkban megtalálja az ágyneműtartós, ágyazható modellek mellett, az U alakú garnitúrákat is, amelyek akkor igazán hatásosak, ha nagyobb térben helyezzük el, akár térelválasztóként is funkcionálhatnak a nappaliban. Ezeken a sarokülő kanapékon teljesen ellazulhat. 

3. A színek és az érzések

Ha már megvan a megfelelő méret és stílus, akkor itt az ideje, hogy találjon egy gyönyörű anyagot, amely tökéletesen megtestesíti az elképzelést. Az egyszerűbb vászon, puha gyapjú, a pazar bársony és a meleg bőr közül, a sarokkanapéhoz választott anyag óriási hatással lesz a tér érzetére, és a nappali kinézetére, a harmónia kiegyensúlyozására. A sarokülő kulcsfontosságú bútordarab ezért fontos olyan szövetet választani, amely idővel sem kopik, folt, és portaszító hatású. Ügyeljen tehát a családbarát szövetválasztásra, amelyek egyszerre foltállóak, és extra tartósságot nyújtanak, így a sarokülő, az elkövetkező néhány évben is újszerű marad. Ha a semleges, pasztellszínű sarokülő mellett dönt, akkor érdemes a kiegészítő kellékeket, párnákat például szőrme anyagokkal, és hímzett díszítéssel kombinálni. Alternatív megoldásként, ha merészebb árnyalatot választunk, akkor érdemes ezt a színt megjeleníteni például a szőnyegben, a kiegészítőkben, a dekorációban.

Reméljük, hogy a legkörültekintőbben sikerül kiválasztani az új sarokülőt az otthonába. Ezzel a néhány, egyszerű vásárlási tippel, akár egy hét alatt felteheti a lábát az új sarokülőre!


Otthonteremtő program
Otthonteremtő program
Otthonteremtő program
TOVÁBB
Otthonteremtő program 2021 Január elsejétől a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonfelújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb három millió forintig. Fontos tudni, hogy már meglévő otthont lehet a támogatással...
Piros konyha enteriőr
Piros konyha enteriőr
Hogyan tervezzük be piros konyhánkat? Mire figyeljünk...
TOVÁBB
  Tervezz és alkoss Első lépésként mérjük le konyhánkat és válasszuk ki, hogy milyen elemeket szeretnénk látni konyhabútorunkban. Itt érdemes oda figyelni, hogy szeretnénk e mosogató tálcát, vagy beépíthető mosogatót, mert ezek...
Az étkezőasztal választásának praktikái
Az étkezőasztal vála...
A minden tekintetben optimális ebédlőasztal megvás...
TOVÁBB
A „tökéletesség” asztal szett A tökéletes, mint jelző nem arról híres, hogy univerlizálható vagy mindenkinek megfelelő.  Nyilván léteznek olyan témák, ahol könnyedén megfogalmazhatóak általános érvényű bölcseletek, de ahol az ízlés...