VISSZA

Sarokülő

Sarokülő & u alaku sarok kínálatunkban mindig talál jó ajánlatot. Modern, stílusos sarokülő & u alaku sarok megfizethető áron. Találja meg otthonába a legmegfelelőbbet és rendelje meg a Möbell.hu webáruházból. Nézzen szét széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban és engedje meg, hogy segítsünk berendezni az otthonát! Nem utolsó sorban vásárolhat webáruházunkban ülőgarnitúrákat és kanapékat egyaránt.

Sarokülők, sarokkanapék

Hogyan válasszuk ki, a tökéletes sarokülőt?

Amennyiben Ön sarokülő vásárlásán gondolkodik, de még nem biztos abban, hogy milyen stílust, mekkora méretet vagy szövetet válasszon, akkor az alábbi tippekkel segítünk a megfelelő bútor választásában! 

Tippek és inspirációk, a tökéletes sarokülő vásárlásához

A sarokkanapé különleges és meghatározó szerepet tölt be az otthonunkban, ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes, hány személyes és milyen vizuális élményt nyújt a családnak, és a vendégeknek. 

  1. Az elhelyezés és a mértetek

A sarokülő, a lehető legjobb megoldás a nappalinkba, hiszen kényelmes ülésre, tévézésre tervezték, de munkaállomásként is jólfunkciónál, és még a házi kedvenc is jól érzi magát a kanapé ölelésében. A jól kiválasztott sarokülő vendégágyként is nagyszerű megoldás. Az első lépés a sarokülő kanapé megvásárlásakor az lesz, hogy megmérjük, mekkora hely áll rendelkezésre a nappaliban. 

Először mérjük meg a nappali szélességét és hosszát, - mindkét fal mentén, különösen, ha a kanapét a szoba sarkába szeretnénk elhelyezni. Jó, ha számolunk mindkét oldalon tároló asztalt, állólámpát, és vegyük figyelembe a kanapé előtt elhelyezendő szőnyeget vagy asztalt is. A tér magassága is fontos az ablak, vagy a radiátor esetleg a polcokat is figyelve. Miután megvan a méret, kezdődhet az online vásárlás a Möbell webáruházunkból, amely éjjel-nappal, mindig várja! 

Hova helyezzük el a sarokülőt?

Nincs olyan szabály, amely szerint egy sarokkanapét csak a sarokba lehet elhelyezni! Könnyen megjeleníthető a nappali közepén, vagy két helyiség között is. A sarokkanapék jól mutatnak a nappali közepén is, bár ez nagyban függ a helyiség méretétől és alakjától, például ha nyitott és nagy a tér, akkor a sarokülő segít a helyiség funkcionális területekre való felosztásában.

  1. Válasszunk stílust

Nagyon sokféle sarokülő-stílust kínálunk. Ha kompakt sarokülőre vágyik, akkor tökéletes választás a nagyobb méretű, akár ágyként is használható kanapé, ezek alatt már tárolórekeszek is találhatók, ami praktikus takarók, TV távirányítók, játékok és magazinok számára. A bal és a jobb oldali kivitelben kapható kanapék nagyon kényelmesek, és stílusosan néznek ki. A kínálatunkban megtalálja az ágyneműtartós, ágyazható modellek mellett, az U alakú garnitúrákat is, amelyek akkor igazán hatásosak, ha nagyobb térben helyezzük el, akár térelválasztóként is funkcionálhatnak a nappaliban. Ezeken a sarokülő kanapékon teljesen ellazulhat. 

3. A színek és az érzések

Ha már megvan a megfelelő méret és stílus, akkor itt az ideje, hogy találjon egy gyönyörű anyagot, amely tökéletesen megtestesíti az elképzelést. Az egyszerűbb vászon, puha gyapjú, a pazar bársony és a meleg bőr közül, a sarokkanapéhoz választott anyag óriási hatással lesz a tér érzetére, és a nappali kinézetére, a harmónia kiegyensúlyozására. A sarokülő kulcsfontosságú bútordarab ezért fontos olyan szövetet választani, amely idővel sem kopik, folt, és portaszító hatású. Ügyeljen tehát a családbarát szövetválasztásra, amelyek egyszerre foltállóak, és extra tartósságot nyújtanak, így a sarokülő, az elkövetkező néhány évben is újszerű marad. Ha a semleges, pasztellszínű sarokülő mellett dönt, akkor érdemes a kiegészítő kellékeket, párnákat például szőrme anyagokkal, és hímzett díszítéssel kombinálni. Alternatív megoldásként, ha merészebb árnyalatot választunk, akkor érdemes ezt a színt megjeleníteni például a szőnyegben, a kiegészítőkben, a dekorációban.

Reméljük, hogy a legkörültekintőbben sikerül kiválasztani az új sarokülőt az otthonába. Ezzel a néhány, egyszerű vásárlási tippel, akár egy hét alatt felteheti a lábát az új sarokülőre!