Akasztós, vagy pakolós gardróbszekrény az igazi?

Mind a kettő. Olyan kialakítású darabot érdemes preferálnod, mely rendelkezik akasztós résszel, ahova komplett ruhakölteményeket, összetartozó darabokat tehetsz, és pakolós rekesze, ahova az Összehajtogatott csecse-becsék beférnek. A fiók, mint kiegészítő elem határozottan hasznos lehet: zokniknak, fehérneműknek. Bár a zoknipárosítás problematikáját nem oldja meg, mégis jobban el tudod különíteni egymástól a holmikat.

A szellős pakolás követendő technika, ugyanis bár nem tűnik helytakarékosnak, a gyakorlatban az átlátható kupacok könnyen szelektálhatóak, válogathatóak, azaz rengeteg időt, és energiát spórolhatsz meg pusztán a kezelésükkel.

 

 

Mekkora legyen a gardrób?

Minél nagyobb annál jobb, különösen hölgyek esetén – mutatja a tapasztalat, de igazság szerint kizárólag a térbeli adottságok döntik el, hogy milyen paraméterű szekrény helyezhető el.

Természetesen minél magasabb, szélesebb alternatíva kaphat helyet, annál könnyebben pakolhatod el ruhaneműidet, cipőidet. Arról nem is beszélve, hogy a gardrób szekrény nem egyszer avanzsál raktárrá, ahova érdekes módon régi dobozok, elfeledettnek hit, kacatnak kinéző tárgyak is bekerülnek.

Ha kevés hely áll a rendelkezésedre akkor a cél az, hogy a szekrény kialakítása minél praktikusabb legyen, a könnyed szortírozás érdekében.

 

 
 
 
 

Gördülékeny megoldás a tolóajtós gardrób szekrény!

A tolóajtós gardrób szekrény éppen divatját éli, ami persze nem csoda. Könnyen, egyszerűen, és gyorsan kezelhető. Csak elhúzod, és már eléd is tárul a látvány. Nem kell bele ütköznöd a kinyitott ajtóba, nem kell, hogy a lécek akadályozzanak a pakolásban stb.

A tolóajtó maga természetesen helyigényes, de érdemes ebben az alternatívában gondolkodnod, mert roppant praktikus, és nem utolsó sorban határozottan esztétikus. Az ilyen típusok általában az otthonok sztárjaivá nemesülnek, és csodájukra járnak még a szomszédok is - maximálisan érthetően.