Facebook
Bomann KB 7245 inox hűtőszekrény
Cikkszám: 4004470724592
  • Helytakarékos kialakítás a sokoldalú használathoz: A fagyasztórekesszel ellátott 45 literes mini hűtőszekrény bőséges tárolóhelyet biztosít harapnivalók és italok, például kóla és energiaitalok számára - ideális konyhába, irodába, kempingezéshez és játékhoz
  • Csendes működés a zavartalan kényelem érdekében: A mindössze 39 dB-es zajszinttel rendelkező mini hűtőszekrény csendes és kellemes környezetet biztosít, akár az irodában, akár a kiterjedt játékmenetek során
  • Hatékony tárolóhely az ételek számára: A 2 ajtós rekesszel, a 4 literes fagyasztórekesszel és a kondenzációs tálcával ez az asztali hűtőszekrény elegendő helyet biztosít kedvenc italainak és harapnivalóinak
  • Precíz hűtés az Ön igényei szerint: A palackos hűtőszekrény folyamatos hőmérséklet-szabályozása lehetővé teszi az egyedi beállítást 0 ° C és + 8 ° C között, míg a levehető üvegpolc biztosítja az optimális rendszerezést
  • Rugalmasság bármilyen környezethez: A kis italhűtő megfordítható ajtópántja és állítható lábai lehetővé teszik az Ön egyedi igényeihez és környezetéhez való könnyű alkalmazkodást

Fedezze fel a fagyasztórekesszel ellátott Bomann® Mini 45L hűtőszekrényt - hűséges társát a kellemes pillanatokért, bárhol is legyen!

Helytakarékos kialakításával sokoldalúan használható, és ideális konyhához, irodához, kempingezéshez és játékhoz. A mini hűtőszekrény nagyvonalú, 45 literes kapacitásával bőséges tárolóhellyel lep meg harapnivalók és italok lenyűgöző választékához.

Akár egy hosszú munkanap után szeretné élvezni kedvenc üdítőjét, akár frissítő energiaitalokkal kényeztetni magát egy izgalmas játék során, ez a hűtőszekrény mindent kéznél tart.

Tapasztalja meg az igényeinek megfelelő precíz hűtést. A folyamatos hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi az egyéni beállítást 0 ° C és + 8 ° C között, biztosítva az élelmiszerek tökéletes tárolási körülményeit.

A levehető üvegpolc optimális rendszerezést és maximális rugalmasságot tesz lehetővé a harapnivalók és italok elrendezésében. A tágas hűtőrész mellett ez a mini hűtőszekrény kényelmes, 4 literes fagyasztórekesszel is rendelkezik.

Itt könnyedén tárolhatja a jeget, a fagyasztott harapnivalókat vagy a kis ételeket. A környezethez való könnyű alkalmazkodás érdekében ez a mini hűtőszekrény megfordítható ajtópánttal és állítható lábakkal rendelkezik.

Szabja testre az ajtó zsanérját tetszése szerint, és könnyedén helyezze a hűtőszekrényt a kívánt sarokba. Legyen szó konyháról, irodáról vagy lakóautóról, ez a hűtőszekrény rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Egy másik fénypont a csendes működés, mindössze 39 dB. Élvezze a csendes és kellemes környezetet anélkül, hogy zavarná a zaj. Akár koncentráltan szeretne dolgozni, akár nyugodt játékot szeretne eltölteni, ez a hűtőszekrény zavartalan kényelmet biztosít.

A fagyasztórekesszel ellátott Bomann® Mini 45L hűtőszekrény kompakt kivitelben egyesíti a funkcionalitást, a stílust és a kényelmet. Elegáns színei modern hatást kölcsönöznek minden környezetnek.

Kényeztesse magát és vendégeit hűvös italokkal és finom harapnivalókkal, mindig elérhető közelségben.

48 895 Ft Alap ár
+
-
48 895 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>