Facebook
Bosch BGLS4PET2 porzsákos porszívó
Cikkszám: 4242005202935

A kisállatok szerelmeseinek: gyorsabb állatszőr felszedés** az AirTurbo Plus szívófejnek köszönhetően. ProAnimal porszívó higiénikus SelfClean szívófej funkcióval.

  • 10 év motorgarancia *: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.
  • AirTurbo Plus szívófej: nagy teljesítményű turbókefe a háziállatok szőrének hatékony eltávolításához.
  • Teljesítményszabályozás: optimális eredmény bármely padlótípuson, pontos teljesítményszabályozással és briliáns motorkezeléssel.
  • AirFresh porzsák: hatékonyan közömbösíti a szagokat – ideális háziállat-tulajdonosoknak.
  • XL porzsáktérfogat: ritkább porzsákcsere, alacsonyabb költségek.

10 év motorgarancia

Quality
Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás

Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát*.

AirTurbo Plus szívófej

Performance
Az állatszőr is könnyen eltávolítható minden padlótípusról.

Az állatszőr összegyűjtése még sohasem volt ennyire egyszerű. Az automatikus teljesítményszabályozásnak köszönhetően a fej automatikusan alkalmazkodik bármely padlótípushoz, optimális eredményt biztosítva bármilyen felületen, beleértve a szőnyegeket is. A SelfClean funkcióval higiénikusan, egyetlen gombnyomással eltávolíthatja az állatszőrt a keféről.

AirFresh porzsák

Hygiene
Élvezze a tiszta levegőt porszívózás közben is.

Az AirFresh Porzsák az aktívszenes technológiának köszönhetően hatékonyan megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Kiszűri a finom porszemcsék 99,9%-át, a higiéniai zár pedig szennyezésmentes ürítést tesz lehetővé. Különösen állattulajdonosok számára ajánlott.

78 651 Ft Alap ár
+
-
78 651 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>