Facebook
Petoneer Nutri Okos ételadagoló
Cikkszám: 6930460005212

Petoneer Nutri ételadagoló

Etesse kutyáját vagy macskáját, és biztosítsa az egészséges táplálkozási szokásokat. A 3,7 literes űrtartalomnak köszönhetően kedvence mindig időben megkapja a megfelelő adag eledelt. Az eszköz az alkalmazásból vezérelhető. A kis mennyiségű ételről szóló értesítések biztosítják, hogy soha ne felejtse el feltölteni kedvence ételét. A rejtett Power Bank nyílás lehetővé teszi, hogy a készülék hosszú ideig működjön anélkül, hogy állandó tápegységhez lenne csatlakoztatva.

Intelligens táplálás

Egy speciális, dedikált alkalmazás lehetővé teszi az etetés idejének programozását, valamint az adagok számát. Így könnyedén gondoskodhat kedvence egészséges étkezési szokásairól - megakadályozza a túlevést, és győződjön meg róla, hogy nem éhes. Készítse el kedvence számára a megfelelő etetési tervet, és néhány kattintással győződjön meg róla, hogy sem túlsúlyos, sem sovány!

Teljes hozzáférés

Mostantól láthatja kedvence etetési előzményeit. Etesd meg kiegyensúlyozott étrenddel, és kapj értesítést az alkalmazástól, ha kutyád vagy macskád megette az adagját. És természetesen a szokásos etetési időn kívül is adhat állateledelt, ha jónak látja. Aggódik, hogy elfelejti újratölteni kedvence ételét? Ne légy! A telefonra küldött speciális értesítések emlékeztetik Önt.

Hangvezérlés Alexával

További lehetőségeket keres az adagoló távvezérlésére? A Petoneer Nutri tökéletes lesz az Ön számára. A készülék kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel, így hangutasításokkal vezérelheti. Most már táplálhatja háziállatait egy egyszerű mondat kimondásával, például "kérje meg Petoneert, hogy etesse meg a kiskutyámat 1 adag étellel a Nutri-on". Az életnek egyszerűnek kell lennie - szőrös kisállatod is megérdemli!

Okos kialakítás

A két beépített intelligens érzékelővel a Nutri hatékonyan tud információt szolgáltatni arról, hogy mennyi élelmiszer maradt, és ha hiányzik. Nincs kéznél az okostelefonja, hogy értesítést kapjon az elfogyott ételről? Ne aggódj! A LED-jelzőfények azt is jelzik, ha újratöltésre van szükség. Ugyanakkor a tartályt úgy tervezték, hogy megakadályozza a kis élelmiszer-részecskék blokkolását. A reduktor és az alacsony fordulatszám azt is biztosítja, hogy a megfelelő energia mindig rendelkezésre álljon az etetéshez. A rotor forgásának megfordítása ideális eltömődés esetén.

Etetés gombnyomásra

Telefon nélkül is kényelmesen táplálhatja kedvencét. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyom egy gombot a kézi adagolási opció használatához. Attól tart, hogy a kisállat véletlenül megnyomja a gombot, és enni egy extra adagot? Ne légy! Használja az alkalmazásban elérhető deaktiválási lehetőséget, és ne aggódjon tovább.

Hatalmas kapacitás és egyszerű tisztítás

Miután megtelt, a Nutri elegendő táplálékot tartalmaz a kis kutyák és macskák napokig történő etetéséhez. A nagy, 3,7 literes adagolókapacitás ezt lehetővé teszi. Mi több, a levehető konténer és az egyszerű kialakítás megkönnyíti az egység tisztán tartását is. A szőrös család gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Hely egy Powerbank számára

A készülék hátulján található láthatatlan nyílás lehetővé teszi egy powerbank behelyezését, amely áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorként működhet. Már nem korlátozódik a hagyományos hálózati áramellátásra - a Petoneer Nutri biztosítja a választás szabadságát és garantálja a megbízható működést áramkimaradás esetén is.

Kompatibilis a TUYA-val

A Petoneer Nutri élelmiszer-adagoló a TUYA platformon fut. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más, TuyaSmart-ot használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer alkalmazás a Tuya protokollra épül. Ez rendkívül intuitívvá, könnyen használhatóvá és mégis funkcionálissá teszi, számos további képességet biztosítva.

A doboz tartalma

  • Petoneer Nutri adagoló
  • USB tápkábel
  • USB töltő
  • Tál
Márka Petoneer
Modell FDW010
Méretek 230 x 246 x 352 mm
Súly 2 kg
Hatalom DC 5V/1A
Kapacitás 3,7 l
Minimális adag Körülbelül 10 g
Hálózati csatlakozás Wi-Fi
Tartomány 30 m
App Petoneer

34 086 Ft Alap ár
+
-
34 086 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>