Facebook
Amica UM130.3(E) pult alá építhető hűtő
Cikkszám: 5906006701840
Szín Fehér
Magasság 81,8 cm
Szélesség 59,6 cm
Mélység 55 cm
Energia hatékonysági osztály E
Éves energiafogyasztás 147,1 kWh
Fagyasztó osztály ***
Fagyasztási képesség 2kg/24h

GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGTÁROLÓ REKESZ

A gyümölcs és zöldség tároló fiókok nagyon hasznos megoldást kínálnak. Lehetővé teszik különböző gyümölcs- és zöldségfélék rendezett tárolását. Továbbá megakadályozzák az erős illatok szétterjedését a hűtőben.

UNIVERZÁLIS AJTÓ J/B

Túl hangos a hűtőszekrénye? És valószínűleg túl sok energiát fogyaszt? Természetesen ez nem egy inverteres kompresszorral felszerelt Amica hűtőszekrény! Különleges kialakítása azt eredményezi, hogy a készülék sokkal kevesebb energiát fogyaszt, és a zajszintje minimálisra csökkentett. Csendesebben, olcsóbban, környezetbarátabban!

LED VILÁGÍTÁS

A természettel való törődés és az elegancia egyben? Ezek a Amica hűtőszekrények! A hűtőszekrénybe szerelt LED diódákkal mindent jobb fényben láthat! A LED technológia használatával Ön óvja a környezetet és a pénztárcáját, mert kevesebb energiát fogyaszt. És ha értékeli a jó dizájnt, akkor tetszeni fog a fehér fény eleganciája... Környezetbarát, gazdaságos és stílusos!

SAFETYGLASS

Nem tudja, hogy a hűtőszekrény polcai jó teherbírásúak-e? Nyugodjon meg! A Amica hűtőszekrények belsejében SafetyGlass technológiát alkalmazunk - a polcok edzett üvegből készülnek, amely nemcsak növeli keménységüket és csökkenti a törékenységüket, hanem biztosítja a biztonságot is. Mert még ha a polc el is törik, nem fog kis darabokra szétesni. Biztonságos még a nehezebb súly esetén is!

MECHANICALCONTROL

Könnyebb már nem lehetne - ha be szeretné állítani a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a hőmérsékletet, csak forgassa el a belső csavarógombot. A hűtőteljesítmény fokozatos beállítása rendkívül egyszerű és intuitív, mivel nem kell aggódnia, hogy a hőmérsékletet egy bizonyos fokra kell állítania – Ön az előre meghatározott szintek egyikét választja ki. A hűtőszekrény belsejében található gomb elhelyezésének köszönhetően nincs szükségtelen elem.

DOORSHELF

Problémája van a kedvenc lekvárja megtalálásával a hűtőben? A különféle polcokon szétszórt kis termékek nem segítenek a használat kényelme szempontjából? Ezért is a Amica hűtőszekrények DoorShelf-el vannak felszerelve – egy erkélykészlettel, amely ideális a kisebb tárgyak, üvegek vagy palackok biztonságos tárolására. Most már mindig tudni fogja, hogy mi hol van - és állandó és kényelmes hozzáféréssel rendelkezik hozzá. Rend és kényelem, ez az amit szeretünk!

TOJÁS TÁLCA

Kinyitja az ajtót... és a tojások kiesnek ki a hűtőszekrényből, és a padlóra esnek? Nem, ha a hűtőszekrény speciális tojástartóval van felszerelve! Elkülönítve más termékektől, tökéletesen védettek a sérülésekkel szemben. És mindig a helyükön maradnak! Nem kell többé aggódnia minden alkalommal, amikor kinyitja a hűtőszekrényt!

128 524 Ft Alap ár
+
-
128 524 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>