Facebook
Bosch BGC21POW1 porzsák nélküli porszívó
Cikkszám: 4242005284566

Erőteljes, zsák nélküli porszívó kompakt kialakításban, nagy portartóval a gyorsabb tisztítás érdekében.

  • 10 év motorgarancia *: folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.
  • Turbókefe: speciális, nagy sebességű forgókefével a szőnyegek hatékonyabb tisztításához.
  • Power AirCycle technológia: a háromszoros légáramlásnak és a nagy teljesítményű Bosch motornak köszönhetően nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít.
  • HEPA higiéniai szűrő: hatékony szűrés a tisztább kibocsátott levegőért. Mosható. Nincsenek pluszköltségek.
  • Teljesítményszabályozás: optimális eredmény bármely padlótípuson, pontos teljesítményszabályozással és briliáns motorkezeléssel.

10 év motorgarancia

Quality
Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás

Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát*.

Turbókefe

Performance
A hatékonyabb tisztítás érdekében, különösen a szőnyegeknél.

A szőnyegek takarítása kihívást jelenthet. A turbókefe alaposan eltávolítja a szőnyegről a szöszöket, cérnaszálakat és a hajat. A speciális, nagy sebességű forgókefe kibontja az összegubancolódott, összetömörödött és lelapított csomókat, és hatékonyan tisztítja a szőnyegeket.

Power AirCycle Technológia

Performance
Nagyobb tisztítási hatékonyság akkor is, ha a portartály megtelik.

Nagy teljesítmény akkor is, ha a portartály megtelik? A Power AirCycle technológiával és a Bosch Motor technológiával ez lehetséges. A pontosan kiszámított ciklon és az optimális vezetett levegő háromszor kering a portartályban, és erőteljes centrifugális erő választja el a port a levegőtől.

HEPA higiéniai szűrő

Hygiene
A kibocsátott levegő tisztább a szoba levegőjénél.

Hiszünk abban, hogy fontos a jó levegőminőség. A HEPA szűrőnek köszönhetően a készülék által kibocsátott levegő tisztább, mint a szoba levegője. A finom porszemcsék, baktériumok és szennyezőanyagok 99,95%-át kiszűri, így ideális az allergiában szenvedők számára.***** A mosható szűrő miatt nincsenek pluszköltségek. ***** A mérés DIN EN 60312-1:2017 alapján történt

Kettős szűrés

Hygiene
Tisztább levegő és higiénikus kezelés két szűrővel.

Dupla higiénia két szűrővel, az egyik a porvédő doboz alatt, a másik a készülék hátulján, hogy tisztább legyen a kiáramló levegő otthonában. A legjobb az egészben, hogy az okos kialakításnak köszönhetően teljesen tisztíthatja a portartályt anélkül, hogy hozzá kellene érnie a szűrőhöz - a még higiénikusabb karbantartás érdekében.

EasyClean rendszer

EasyToClean
A portartály tisztítása egyszerűbb.

Porszívózáskor fontos a kényelmes kezelés. EasyClean rendszerünkkel sokkal könnyebb tisztítási élményt kap. A porgyűjtő egy gombnyomással eltávolítható, anélkül, hogy elveszítené a port. Kerek alakú kialakításának köszönhetően a portartály könnyebben tisztítható, mert a szennyeződések nem tudnak beszorulni a sarkokba.

Egyszerű tömlő tárolás

EasyToUse
Egyszerű, helytakarékos tömlőtárolás.

A porszívó tárolása helyet foglal. De közel sem annyit, mint régen! Az egyszerű tömlőtároló megoldásnak köszönhetően a tömlő szorosan rögzíthető a készülékhez, így helyet takaríthat meg. Tökéletes tároláshoz kis területen, például szekrényben.

70 101 Ft Alap ár
+
-
70 101 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>