Facebook
Deerma TB500 spray felmosó
Cikkszám: 6955578034107

Deerma TB500 - könnyű és hatékony takarítás

Hatékony tisztítás, rövid száradási idő és kényelmes használat - ez az a három jellemző, amit a Deerma TB500 felmosó magába foglal. Hogyha ezt a felmosót választja, akkor a takarítás egy kellemetlen feladatból hamar igazi örömmé válik majd!


Gyorsan száradó padló

Nincsen többé vizes padló! A Deerma TB500-nak annyira gyors a száradási ideje, hogy nem kell többé azon aggódnia, hogy a tiszta hatást azonnal tönkreteszi a gyermekei- vagy a háziállatai lábnyoma. A padló még azelőtt megszárad, mielőtt bárki rálépne!


Köszönjön el a nyirkos padlótól, a penésztől és a szennyeződésektől!

A felmosó túl száraz vagy túl nedves a takarításhoz? Van egy kis penész, ami visszatartja? A Deerma TB500-al ezek a problémák megszűnnek! A felmosó egy polimer szivattyúval van felszerelve, ami 0.1 másodperc alatt permetez. A felmosó kontrollálja a vizet, ami nem haladja meg az 1.7-2.0 ml-t. Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy a készülék alaposan felmossa a padlót, majd megszáradjon.
Lenyűgöző hatótávolság

A felmosó irányításával akár 95 cm-es hatótávolságot is el lehet érni. Így a víz optimálisan, jó helyen terül el a padlón, ezzel időt spórolva Önnek.Pehelysúlyú felmosó mindenkinek


A Deerma TB500 meglepően könnyű, pusztán 0.85 kg! Ahhoz, hogy megemelje, csupán annyi energiát kell befektetnie, mintha 3 almát emelne fel. Ez mindenkinek lehetővé teszi, hogy könnyen használhassa.


Tágas víztartály


A Deerma TB500 megfogja lepni a 350 ml-es víztartályával. A tartály teletöltésével felmoshat egy akár 100 m2-es lakást is. A készülék le fogja Önt nyűgözni a hihetetlen teljesítményével!


Egy jó kefe mindenhez

A szénszálakból készült kefe könnyedén megbirkózik a legmakacsabb szennyedőzésekkel is. Nem riad meg a portól, kiöntött italoktól, kisebb szeméttől és az állatszőrtől sem. Ezen kívül tökéletesen felszívja a vizet és nagyon strapabíró. A segítségével gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a kosztól.Három réteg - tökéletes teljesítmény

A kefe a háromrétegű felépítésének köszönheti a hatékonyságát. A tisztító réteg tökéletesen illeszkedik a felmosóhoz. Az alatta lévő réteg felszívja a vizet és fenntartja a megfelelő szintű nedvességet a kefében. Az utolsó réteg a por és piszok elnyeléséért felelős és gyengíti a súrlódást. A komplex struktúrának köszönhetően mindig számíthat a készülék kiváló teljesitményére.
Tisztítson meg bármilyen teret könnyedén

A Deerma TB500 felmosó fej csupán 3 cm vastag és 360°-ban forgatható! Ez könnyedévé teszi, hogy bármilyen szögben takarítson és elérjen vele az ágy alá vagy a szék lábai közé. Semmilyen kosz nem bújhat el! A Deerma felmosójával könnyedén hozzáférhet és megszabadulhat tőlük. Ezen kívül a magas helyek elérése sem fog nehézséget okozni, hiszen a hosszú, 120 cm-es rúddal és a készülék könnyű súlyával a problémás területeken is takaríthat.

Növelje a Deerma TB500 hatékonyságát

A felmosó hatékonyságának további növelése érdekében adja hozzá a megfelelő mosószert a víztartályhoz. Így a Deerma TB500 képes lesz megszabadítani Önt a kosztól, az étel- és sárfoltoktól minden probléma nélkül.

Egyszerű takarítás

Hogyha szükséges, könnyedén eltávolíthatja a felmosófejet. Ez a funkció akkor hasznos, amikor takarítani szeretné a készüléket. A fej sűrű le- és feltétele nem fog problémát okozni vagy elősegíteni a fej leesését. A Deerma TB500 bármit túlél és hosszú ideig segíteni fogja Önt a takaritásban.


Időtálló design

A Deerma TB500 az érdekes és ergonomikus kialakításának köszönhetően felhívja magára a figyelmet. A felmosót kényelmes használni és könnyedén lehet vele manőverezni. A készülék a visszafogott, de erős színével elegánssá teszi a felmosót és egyszerre lesz praktikus és esztétikus kiegészítője a lakásnak.

Tulajdonságok


Márka Deerma
Modell TB500
Termék súlya 0,85 kg
Felmosható terület egy töltés után Kb. 100m2
Méret 38,2 x 18,5 x 124 cm
Víztartály űrtartalma 0,35l
Mosás hatótávolsága Kb. 95 cm
Felmosófej forgathatósága 360°
Anyag ABS / PP, aluminum, microfiber


5 923 Ft Alap ár
+
-
5 923 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>