Facebook
FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe tokkal és fejkészlettel (rózsaszín)
Cikkszám: 6973734202337

FairyWill szónikus fogkefe hegykészlettel és tokkal FW-508 (rózsaszín)

Vigyázzon szájhigiéniájára, és nyűgözze le gyönyörű mosollyal. Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW-508 szónikus fogkefe percenként 40 000 fordulattal működik, és 5 üzemmód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítőt is kínál, és IPX7 vízálló. Hosszú üzemideje miatt kiemelkedik, és körülbelül 4 óra elteltével a készülék teljesen feltöltődik. A készlet 8 cserélhető kefehegyet és egy tokot tartalmaz a kényelmes tároláshoz és szállításhoz.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/4

Alapos tisztítás

Az FW-508 szónikus fogkefe hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, és könnyen eléri azokat a területeket is, amelyeket a hagyományos fogkefék nem tudnak elérni. A nagyfrekvenciás rezgések alapos, mégis gyors tisztítást biztosítanak. Mindez megkönnyíti a baktériumok, élelmiszermaradványok és egyéb szennyeződések megszabadulását a FairyWill segítségével.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/7

Intelligens időzítő

Nem kell szemmel tartania a fogmosási időt - az FW-508 fogkefe gondoskodik róla! A készülék intelligens időzítővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként, rövid szünettel emlékeztet a csiszolt terület megváltoztatására. 2 perc elteltével a készülék automatikusan kikapcsol. Így biztos lehet benne, hogy addig mosson fogat, amíg szüksége van rá!

Fairywill/FW-508-Pink-plus/6

5 üzemmód

A fogkefét úgy tervezték, hogy megfeleljen a felhasználók különböző igényeinek. Akár 5 módot kínál, amelyek közül biztosan megtalálja az Ön számára tökéleteset. A lengyel lehetővé teszi a fogak polírozását, és a fehér fehéríti őket. A masszázs gyengéd ínymasszázst biztosít. A tisztítás nagyszerű lesz a mindennapi használatra - alapos, hatékony tisztítást biztosít. Az érzékeny alkalmas azok számára, akiknek érzékeny fogai vannak.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/3

IPX7 vízállóság

Aggodalom nélkül mosson fogat a fürdőkádban vagy a zuhany alatt. A fogkefét IPX7 vízállósága különbözteti meg - még akkor is, ha fröccsen, semmi rossz nem fog történni! A készüléket folyó víz alatt is moshatja. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy hosszú ideig kiváló állapotban tartsa, és elkerülje a káros baktériumok elterjedését.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/9

Cserélhető hegyek mellékelve

A készlet 8 cserélhető fogkefehegyet tartalmaz - tartalékként megtarthatja őket, vagy megoszthatja őket egy választott családtaggal. A DuPont W alakú nejlon sörték tökéletesen illeszkednek a fogakhoz, és lehetővé teszik még a nehezen elérhető területek alapos tisztítását is. A fogkefe optimális teljesítményének élvezetéhez 3 havonta cserélje ki a tippeket. Ezt azonban nem kell elfelejtenie - egy bizonyos idő elteltével a speciális kék sörték elhalványulnak, hogy emlékeztessék Önt.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/2

Hosszú munkaidő

Ne félj attól, hogy túl gyakran kell töltenie a fogkefét. A teljes feltöltéshez körülbelül 4 óra elegendő. A teljesen feltöltött eszköz körülbelül 30 napig szolgálhat. A fogkefe hosszú munkaideje, kompakt mérete, könnyű súlya, USB-töltése és 110-240 V-os kompatibilitása azt jelenti, hogy útközben is könnyen használható. Nem foglal túl sok helyet a bőröndben, és kényelmet biztosít.

Tartalmazza:

  • Szónikus fogkefe x1
  • Cserehegy x8
  • Védősapka x2
  • Tok x1
  • USB töltőkábel x1
  • Felhasználói kézikönyv x1

Modell FW-508
Áramforrás DC 3,7 V
Anyag ABS / TPE
Feszültség 110-240 V
Sörte DuPont nejlon
Energiafogyasztás 1-1,8 W
Töltési idő Körülbelül 4 óra
Vízálló IPX7
Szín Rózsaszín
7 823 Ft Alap ár
+
-
7 823 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>