Facebook
Petkit Eversweet Hordozható itató (400 ml)
Cikkszám: 6931580104045

Eversweet utazópalack

A PetKit márkájú hordozható vizes palack minden kutyatulajdonos számára kötelező kiegészítő. Tökéletes utazáshoz vagy sétára. Az intuitív gombbal egy kézzel is működtetheti, és a speciálisan kialakított, beépített tálnak köszönhetően kutyája kényelmesen iszik. Biztonságos, antibakteriális anyagokból készül. A 400 ml-es űrtartalom megfelel a kis- és közepes méretű kutyák igényeinek.

Kényelmes egykezes működtetés

A beépített gomb lehetővé teszi a palack kényelmes működtetését. Csavarja oldalra a tartozék feloldásához, majd nyomja meg, és víz kezd ömleni a tálba. Miután kedvence ivott, engedje el a gombot. Fordítsa el a másik irányba, hogy újra lezárja a palackot, és elkerülje a véletlen vízkiömlést.

Az Ön kutyájára szabva

A beépített O-alakú tálat úgy tervezték, hogy kedvence kényelmesen inni. Tökéletesen illeszkedik a kutya szájába. Nagyon könnyen tisztítható. Könnyen moshatja, így biztosítva kedvence higiéniáját és biztonságát.

Antibakteriális, egészségvédett, tartós

A termék kiváló minőségű, tartós, mégis állatbiztos anyagokból készül. A palack elkészítéséhez sérülésálló és káros BPA-tritántól mentes anyagot használtunk. A tál előállításához BioCleanAct antibakteriális anyagot használtunk. Hatékonyan megakadályozza a baktériumok, például az Escherichia coli szaporodását, ami hasmenést okozhat. Az Eversweet Travel ezért teljesen biztonságos lesz kedvence számára, és megvédi a kellemetlen betegségektől.

Nélkülözhetetlen útitárs

A palack könnyű és praktikus - tökéletes mind egy rövid sétára, mind egy hosszabb útra. Könnyen elfér a hátizsákjában vagy táskájában. Ne féljen, hogy az Eversweet Travel szivárog, és holmiját elárasztja - a beépített tömítés hatékonyan megakadályozza az ilyen problémákat. Használhatja a palackhoz mellékelt rövid zsinórt is, hogy kényelmesen felakassza a csuklójára, és sétáljon extra súly nélkül.

Márka PetKit
Méretek 271x65x65mm
Kapacitás 400ml
Anyag Tritan + termosztatikus ABS BioCleanAct-tel
Alkalmas Kis- és közepes méretű kutyák

5 839 Ft Alap ár
+
-
5 839 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>