Facebook
PetKit FRESH etetőtál mérleggel FRESH
Cikkszám: 6931580100276

A megfelelő étrend rendkívül fontos a háziállatok egészsége szempontjából. Ne feledje azonban, hogy nemcsak az általuk fogyasztott ételek minősége számít, hanem a mennyiség is. Ahhoz, hogy gyorsan, kényelmesen és pontosan megmérje kedvence számára megfelelő adagot, használja a PetKit Fresh tálját. Beépített mérlege garantálja a pontos mérést, amelynek eredményeit a beépített LCD kijelzőnek köszönhetően tudni fogja. Az eszközt egy dedikált alkalmazással is párosíthatja, hogy értékes információkhoz és tippekhez férjen hozzá.

Azonnal láthatja, hogy mennyi súlya van a kisállatának készített adagnak

A tál 4 számjegyű LCD-képernyővel van felszerelve. Amikor kutya vagy macska ropogós öntést önt bele, a készülék folyamatosan méri őket, és megjeleníti az aktuális hangerőt. Így egy pillantással láthatja, hogy kedvence megfelelő mennyiségű táplálékot kap-e. Többé nem kell szemmel mérnie az ételt, vagy további mérlegekkel rendetlenkednie. A PetKit segítségével könnyedén elkészítheti kedvence számára az optimális adagot.

Hasznos tippek az alkalmazásban

Még jobb étrend-tervezést szeretne kedvence számára? Párosítsa a Fresh tálat a PetKit alkalmazással, amely rengeteg hasznos információt nyújt. A kisállat fajtája és aktivitási szintje alapján javasolja az optimális mennyiségű ételt neki. Ez segít megtanulni, hogyan kell táplálni a kisállatát, hogy megfelelően vigyázzon az egészségére. Ön is megvédi őt a túlsúlytól és az alulsúlytól.

Praktikus kialakítás

Gondosan átgondolt kialakításának és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően könnyen megtisztíthatja a Fresh tálat, és hosszú ideig jó állapotban tarthatja. A termék kielégíti a különböző háziállatok igényeit. Alkalmas macskáknak és kutyáknak egyaránt. Nem sokat nyom, így könnyen mozgathatja vagy felemelheti töltéshez vagy tisztításhoz. Sőt, az alján lévő párnáknak köszönhetően nem fog elmozdulni, amikor kedvence eszik.


Márka PetKit
Méretek 18x18x6cm
Tápegység AAA méretű ceruzaelem pár
Anyag ABS
Kijelző 4 számjegyű LCD
Vízálló Csak kézmosás
Támogatott egységek Gramm, uncia, font, milliliter
Maximális tömegmérés 2000 gramm
9 806 Ft Alap ár
+
-
9 806 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>