Facebook
Petoneer Nutrispin Okos ételadagoló
Cikkszám: 6930460006776

Petoneer NutriSpin intelligens ételadagoló

Hozzon létre kiegyensúlyozott táplálkozási tervet kedvence számára, és ízletes ételeket biztosítson a nap bizonyos időszakaiban. A Petoneer NutriSpin intelligens ételadagoló 6 rekeszből áll, ahol chipset és nedves eledelt is elhelyezhet kedvence számára. A könnyen leolvasható TFT-kijelző megkönnyíti a készülék kezelését, amelyet távolról is vezérelhet egy alkalmazáson keresztül. A termék biztonságos a háziállatok számára, és a moduláris kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható.

Tervezzen kiegyensúlyozott étrendet kedvence számára

Biztosan szereti, ha ételei változatosak. Akkor miért ne biztosítana hasonló változatosságot kedvence számára? Helyezzen száraz és nedves eledelt a NutriSpin adagoló rekeszeibe, hogy kedvence ízletes, egészséges eledelhez jusson. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kiegyensúlyozott étrendet tervezzen neki. A kisállat biztosan örülni fog! Minden rekesz legfeljebb 120 g ételt tartalmazhat.

Könnyen használható eszköz

A készülék könnyen olvasható TFT képernyővel van felszerelve, amely például az adagolási időket mutatja. Az alatta található érintőgombok többek között lehetővé teszik az adagoló gyors feloldását. Nem kell attól tartania, hogy kedvence véletlenül elindítja a NutriSpin injekciót, és túlméretes adagot ad magának. A gombok kezelése egyszerű az emberek számára, de lehetetlen a háziállatok számára!

Hozzon létre változatos etetési terveket, vagy adjon kedvencének extra jutalomfalatot

Az adagoló lehetővé teszi, hogy naponta legfeljebb 5 adagot tervezzen. Többet szeretne? Párosítsa a Petoneer alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy akár 6 étkezést ütemezzen be 3 napra! Háziállatai meghatározott időpontokban automatikusan megkapják az ételt. Amikor az adagoló elfordul, sípol. Ön is adhat háziállatának egy extra adag ételt. Csak nyomja meg a megfelelő gombot, vagy használja az alkalmazást.

Állatbarát

Ne aggódj négylábú barátaid egészsége és biztonsága miatt. Amikor a NutriSpin forog, hatékonyan érzékeli kedvence karmait. Tehát ha macskája vagy kutyája közel kerül a mancsához, a készülék azonnal leáll, hogy megvédje őket a sérülésektől. Mi több, az adagoló masszív, szivárgásmentes kialakítása nemcsak frissen tartja az ételt, hanem hatékonyan megakadályozza, hogy kedvence az etetési időn kívül is besurranjon a jutalomfalatokhoz.

Vészhelyzeti áramellátási képesség

Az adagoló 2 módon táplálható. A mindennapi használathoz a legjobb, ha USB-C kábellel csatlakoztatja. Lehetőség van 4 LR14 elem elhelyezésére is, amelyek áramkimaradás esetén vészhelyzeti áramforrást biztosítanak. Ez biztosítja, hogy kedvence mindig időben megkapja az ételt. Megjegyzés: az elemeket nem tartalmazza, azokat külön kell megvásárolni.

Kifejezetten Önnek és háziállatainak tervezve

A Petoneer NutriSpin tartós ABS műanyagból készül. Moduláris felépítésű. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a tisztítását. Mi több, a speciális csúszásgátló párnák megakadályozzák az adagoló irányíthatatlan mozgását, és stabilitást biztosítanak. Így a kisállat kényelmesen elfogyaszthatja a neki készített kezeléseket.

Tartalmazza

  • NutriSpin adagoló
  • USB-C – USB-A kábel (1,2 m)
  • Felhasználói kézikönyv


Márka Petoneer
Név NutriSpin 6 Meal kisállat etető
Modell PF001
Méretek 320x320x83mm
Súly Körülbelül 1134g
Anyag ABS
Bemenet DC 5V 1A
Kommunikáció Bluetooth
Alkalmas Macskák és kis kutyák

19 795 Ft Alap ár
+
-
19 795 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>