Facebook
Deerma F600 ultrahangos párásító
Cikkszám: 6955578033551

Deerma F600 - A légnedvesítő, amire szüksége van

Az F600-zal optimális szintű levegő párásítást érhet el otthonában, és gondoskodhat saját és szerettei egészségéről. A készülék tágas víztartállyal (5l) rendelkezik, és lehetővé teszi a levegő párásítás mértékének beállítását az Ön igényeihez. A kijelzővel ellátott érintőpanel tájékoztatást nyújt a készülék működéséről, az ütemezési funkció pedig lehetővé teszi az F600 működésének személyre szabását. Emellett a készülék stílusos, modern kialakítása szinte minden belső térbe keveredik, és a szoba egyedülálló díszítése lesz.

Megbízható segítség a jólét megőrzésében

Nagyon sok tényező befolyásolja az egészségét - ezek közé tartozik a hőmérséklet és a páratartalom. Érdemes tisztában lenni ezzel, és gondoskodni az optimális körülményekről azokon a helyeken, ahol a leggyakrabban tartózkodik. A Deerma párásító lehetővé teszi ezt - segítségével egészséges, megfelelően párásított környezetet biztosít, ahol kellemesen és biztonságosan töltheti idejét.

Kifejezetten az Ön számára tervezve

A párásító átgondolt kialakítása rendkívül hatékonnyá és biztonságossá teszi egyszerre. A speciális bevonat hatékonyan megakadályozza a szennyeződést és a baktériumok növekedését. Így biztos lehet benne, hogy a felszabaduló vízköd tökéletesen tisztított és biztonságos az egészségre.

Meglepően egyszerű kezelés

A párásító kezelése rendkívül egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy öntsön vizet a speciális tartályba, csavarja be a kupakot és nyomja meg a be gombot. Ennyi kell ahhoz, hogy élvezze a párásított levegőt! Nem kell aggódnia a gyakori vízcsere szükségessége miatt sem - a tartály kapacitása akár 5 l, ami több órányi intenzív munkát tesz lehetővé. Csak naponta egyszer kell újratöltenie a vizet!

Gyorsan ellenőrizheti az Önt érdeklő információkat

A készülék működését egy digitális, szembarát kijelzővel ellátott intelligens érintőpanel segíti. Ezzel valós időben ellenőrizheti a szobahőmérsékletet. Kiválaszthatja az Önt érdeklő párásító módot is. Az érintőpanel örömmel fogadja a gombok érzékenységét - válaszidejük valóban villámgyors.

Párásító személyre szabva

A Deerma F600 párásítót könnyedén beállíthatja az Ön igényeihez. Lefekvéskor bekapcsolhatja az éjszakai módot, amely kikapcsolja a kijelzőt - a felesleges fény nem zavarja az alvást. Lehetősége van arra is, hogy ütemezést állítson be a készülék legfeljebb 12 órás működésére - a párásító automatikusan kikapcsol a beállított idő után. Eldöntheti a permetezett köd erejét is. Szabadon válthat a három rendelkezésre álló szint között, és állítsa be az elosztott víz mennyiségét az Ön igényei szerint. A Deerma F600 rengeteg lehetőséget kínál - próbálja ki mindet!

Univerzális kialakítás

Ami még jellemzi a Deerma F600 párásítót, az a minimalista, stílusos kialakítás. A készülék tartós ABS műanyagból készül, sima felülete miatt a tisztítás nem is jelent problémát. A párásító fedele alatt elrejtve egy kényelmes fogantyú lehetővé teszi a víztartály szabad szállítását - például mosáshoz. Az átlátszó vízszintjelző lehetővé teszi, hogy gyorsan ellenőrizze, mennyi víz maradt, és hogy hamarosan újra kell-e töltenie. A visszafogott színséma, amelyben a fehér és a finom barna dominál, lehetővé teszi, hogy a Deerma F600 elegáns és praktikus kiegészítője legyen bármely belső térnek. Minden bizonnyal tökéletesen megtalálja az utat az otthonába is!

Pihen

Ezzel még nincs vége a Deerma párásító előnyeinek. A készülék speciális fiókkal van felszerelve, amelyhez néhány csepp kedvenc illatolajat adhat. Ennek köszönhetően kellemes aromával tölti ki a szobát, és gondoskodik a jólétéről.


Névleges feszültség 220-240V ~ 50 / 60Hz
Névleges teljesítmény 25 watt (nyomtatás)
Méretek 210 × 210 × 330 mm
Tartály kapacitása 5 l
aromaterápia Igen
13 844 Ft Alap ár
+
-
13 844 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>