Facebook
PetKit Fresh Element Mini Okos ételadagoló Fresh Element Mini
Cikkszám: 6973293800692

Fresh Element Mini intelligens macskaeledel-adagoló

A PetKit márkájú macskaeledel-adagoló lehetővé teszi, hogy gondoskodjon a megfelelő mennyiségű étel biztosításáról kedvence számára. Legfeljebb 2,8 liter ételt tartalmaz, amely a készülék szoros felépítésének köszönhetően hosszú ideig friss marad. Kicsi, energiatakarékos és könnyen tisztítható - így biztosan jól működik otthonában is. Sőt, a Fresh Element Mini és a PetKit alkalmazás párosítása további funkciókhoz és beállításokhoz biztosít hozzáférést.

Kis méret, nagy kapacitás

Az etetőt kifejezetten a macskák szem előtt tartásával tervezték. Kicsi és tökéletesen illeszkedik a háziállatok igényeihez. Kis mérete ellenére jelentős kapacitással rendelkezik, amely 2,85 l, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy körülbelül 1,5 kg macska chipset önthet bele. Felnőtt macskák esetében ez az összeg legfeljebb 2 hétig elegendő - így nem kell túl gyakran újratölteni az ételt.

Mindig friss és ízletes eledel macskája számára

Ne aggódjon, hogy az adagolóban tárolt étel elrontja. A készülék lezárt kialakítású, amely hosszú ideig frissen tartja az ételt. A nyílás, amelyen keresztül a chipset a tálba öntik, automatikusan bezáródik, így nem kerül levegő az ételbe. A készülék beépített szárítószerrel ellátott dobozzal is rendelkezik, amely segít megakadályozni az élelmiszerek penészesedését.

Gondoskodjon kedvence megfelelő étrendjéről a PetKit alkalmazással

A megfelelő étrend rendkívül fontos a macskák egészsége szempontjából. A Fresh Element Mini és a PetKit alkalmazás segít megtervezni és megvalósítani. Az alkalmazásban rengeteg értékes tippet talál, valamint a megadott információk alapján elkészített javasolt etetési terveket kedvence számára. Ezután beállíthatja az etetési időket, vagy saját maga etetheti macskáját a megfelelő adagokkal mindössze néhány kattintással az okostelefonján. Az alkalmazás nemcsak az adagoló távoli vezérlését teszi lehetővé, hanem elküldi a szükséges emlékeztetőket is.

Tökéletesen átgondolt kialakítás

A készülék továbbfejlesztett kialakítása megakadályozza az eltömődést és biztosítja a megbízható működést. Mi több, az adagoló moduláris felépítése kényelmessé teszi a tisztítást. Könnyen moshatja szinte minden összetevőjét, így nem kell aggódnia macskája egészsége miatt. A tál rozsdamentes acélból készül, ami azt jelenti, hogy tartós, ellenáll a sérüléseknek és biztonságos a háziállatok számára. A mágneses rögzítés megkönnyíti a felszerelést és eltávolítást. Azt is biztosítja, hogy ne mozduljon el.

Energiahatékony és megbízható

Aggódik, hogy az adagoló használatával magasabb villanyszámlákat kap? Ne légy! Ez az energiahatékony eszköz kiemelkedik nagyon alacsony energiafogyasztásával. Mi több, a beépített vészhelyzeti áramellátó rendszer lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül etesse macskáját - még akkor is, ha az áram kiesik! A helyzettől függetlenül a kisállatnak mindig megfelelő adagja lesz.

További funkciók az Ön kényelme érdekében

A Fresh Element Mini tervezésekor minden apró részletre odafigyeltünk. A készülék fel van szerelve egy gombbal, amely lehetővé teszi, hogy lezárja a gyermekek ellen. Az adagolónyíláson lévő fedél puha műanyaggal van védve, hogy megakadályozza a véletlen csípést. Az infravörös érzékelő érzékeli, hogy mennyi élelmiszer maradt az adagolóban, és ha már nem sok maradt, a beépített jelzőfény világít, hogy emlékeztesse Önt az újratöltésre. A macskát bármikor saját maga is táplálhatja a megfelelő gomb megnyomásával.


Márka PetKit
Méretek 315x319x170mm
Súly 2,2 kg
Kapacitás 2,8 l
Anyag HIPS, rozsdamentes acél
Névleges feszültség 6V egyenáram
Vezeték nélküli kapcsolat WiFi
47 414 Ft Alap ár
+
-
47 414 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>