Facebook
Bosch BBH3ZOO28 rúdporszívó
Cikkszám: 4242005278497

A háziállatok szerelmeseinek: akár 30%-kal* gyorsabb porszívózás a ProAnimal tartozékszettnek köszönhetően.

  • Bosch Lithium-Ion technológia: nagy teljesítményű, hosszú üzemidőt biztosító, tartós akkumulátorokkal.
  • Mindig elérhető helyen. Integrált és kombinálható kiegészítők háziállatok tulajdonosainak
  • Bármilyen tisztítási feladathoz: Gyorsan megtisztítja az összes padlófélét, még a bútorok alatt is a rendkívül mobil fúvókacsuklónak köszönhetően
  • Tisztítás minden szinten: számos tartozék megtisztítja a szennyeződéseket a padlótól a mennyezetig, sőt az autóban is.
  • Kényelmes 2 az 1 -ben funkció: nyeles és morzsa porszívó egy készülékben a nagyobb rugalmasság érdekében

Lithium-Ion technológia

Performance
Nagy teljesítmény és hosszú üzemidő.

Ne érje be kevesebbel. A Bosch megújult Li-Ion technológiája egyszerre biztosítja a kiváló teljesítményt, a hosszú üzemidőt és élettartamot. A Bosch Li-Ion technológia már bizonyított a Bosch barkácsgépeknél, kerti gépeknél és elektromos kerékpároknál.

ProAnimal kiegészítők

Performance
Integrált kiegészítők háziállatok tulajdonosainak - mindig kéznél.

Nincs többé felesleges időtöltés a kiegészítők keresésére. Közvetlenül a készülékbe vannak integrálva. A rugalmas résfúvóka kihúzható, így elérheti a sarkokat és a magas mennyezetet is. A speciálisan kialakított fúvóka kefehenger hatékonyabban gyűjti össze a háziállatok szőrét.

AllFloor kefe

Performance
AllFloor kefe. Minden típusú padló egyszerű tisztításához.

Minden otthon egyedi. A motoros AllFloor kefe látható tisztítási eredményeket biztosít minden padlón, beleértve a parkettát, a szőnyegeket és a csempéket. A gyors tisztítási eredmények érdekében nagy fordulatszámon (akár 3500 ford / perc) működik.

Tisztítás minden szinten

Flexibility
Takarítás minden szinten. Padló, kárpit, mennyezet és autó.

A porszívózás minden szinten - a padlótól a mennyezetig - most lehetséges. A porszívó hasznos tartozékokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik mindenféle padlóburkolat és egyéb felületek, például asztalok, kárpitok és akár az autó belsejének tisztítását.

2in1

Flexibility
2in1 - A maximális rugalmasság érdekében.

A porszívó egyszerűen használható önmagában, tartozékok nélkül. A kézi porszívó könnyen használható és kezelhető, ergonomikusan elhelyezett tápkapcsolóval és könnyű egyensúlyozással. A porszívó ideális az asztalok, székek és kanapék gyors tisztítására vagy a nehezen elérhető helyek, például fiókok és bútorok porszívózására is. Még a portartályt és a szűrőt is könnyű kiüríteni és cserélni.

RobustAir System

Hygiene
Folyamatosan nagy teljesítmény.

A porszívók szívóereje csökken, amikor a portartály kezd megtelni. A hatékony RobustAir rendszer az optimalizált légáramlásnak és a továbbfejlesztett tömítéseknek köszönhetően folyamatosan nagy teljesítménnyel működik. Ráadásul a portartályt és a szűrőt is ritkábban kell kitisztítani.

81 682 Ft Alap ár
+
-
81 682 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>