Facebook
PetKit Körömvágó olló LED fénnyel
Cikkszám: 6973293800807

Petkit körömvágó ollók LED lámpával

A háziállatok karmai levágása gyakran elég nagy kihívás. Most könnyebb lesz, mint valaha! A Petkit márkájú olló LED-es lámpával van felszerelve, hogy elkerülje az erek károsodását, és egy beépített reszelővel a karmok kiegyenlítésére a vágás után. Ezenkívül a vágott karmok egy speciális tartályba kerülnek, ami megkönnyíti a dolgok rendben tartását. Az olló rendkívül éles, tartós és könnyen használható.

Beépített LED lámpa

Ha kedvtelésből tartott állatok tulajdonosa vagy, biztosan tudod, hogy a kisállat karmai vágásakor nagyon óvatosnak kell lenned, hogy ne sértse meg az ereket. A Petkit márkájú olló megkönnyíti ezt a feladatot az Ön számára! A beépített LED-es lámpa lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja az ereket, hogy elkerülje azok vágását. Ez egy fantasztikus megoldás mind a kezdő kisállat-tulajdonosok, mind azok számára, akik évek óta gondoskodnak háziállatukról.

Egy vágás elég

Vágja le a háziállatok karmai nagy erőfeszítés nélkül. Az olló pengéi tartós rozsdamentes acélból készülnek. Hihetetlenül élesek is. Sőt, kialakításukat a kisállat karmai alakjához igazították, ami lehetővé teszi, hogy még könnyebben és pontosabban vágja le őket. Már nem kell túl sok erőfeszítést tennie - a Petkit segítségével egy vágással lerövidítheti kedvence karmait, elkerülve azok egyidejű törését vagy felosztását.

Könnyen szervezett maradhat

A padlón szétszórt kisállat karmok a múlté. A Petkit olló speciális tartályral van felszerelve, amelybe a vágott karmok kerülnek. Többé nem kell aggódnia a rendetlenség miatt - most könnyedén rendet tarthat otthoni szépségszalonjában háziállatok számára!

Gyakorlati dokumentáció

A karmok levágása után még mindig jó ötlet kiegyenlíteni és simítani őket, hogy ne ragadjanak meg semmit, és ne szakadjanak el. A Petkit ebben is segít! Az ollóba be van építve egy kis, bővíthető fájl. Használhatja a kisállat karmai gondos és óvatos összehangolására, ezáltal biztosítva a kényelmet és a biztonságot.

Kényelmes használat

Az olló használata hihetetlenül egyszerű és kényelmes. A csúszásmentes fogantyú kellemes tapintású, bőr textúrát imitáló teszi a terméket jól illeszkedik a kezébe, és nem esik ki. Mi több, az erős rugó lehetővé teszi a karom gyors és egyszerű nyírását. Ezenkívül a fémzár megakadályozza az olló véletlen kibontakozását.

Hosszú üzemidő

Élvezze az olló hosszú munkaidejét. A termék tápellátásához 3 LR44 elem szükséges. Lehetővé teszik, hogy akár egész évben is működjön! Így nem kell túl gyakran cserélnie őket. Egy elemcsere után az olló meglepően hosszú ideig jól fog szolgálni.

Márka Petkit
Név LED körömvágó ollók
Súly 144g
Méretek 14.8x4.8x2.3cm
Anyag ABS, rozsdamentes
Tápegység 3x LR44 akkumulátor
Alkalmas Macskák és kutyák
5 140 Ft Alap ár
+
-
5 140 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>